Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

roznice w polosiach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy potrzebuje szybko kupic lewa polos, moja sie urwala. numer mojej 8D0 407 271 CL. widze ze na allegro chociazby jest mnostwo tych numerow i nie wiem ktore beda pasowac zamiast mojej.

Opublikowano

to jakiego silnika potrzebujesz tej półosi

Opublikowano
  • Autor

afn. ale tylko z okolic poznania, jutro auto musi jezdzic nie mam czasu na wysylki.

Opublikowano

Nie daj się tylko naciagnąć na półosie z Passata B5 bo bedziesz mógł odłożyć je sobie na półkę ... niestety A4 (AFN AHU AHH AVG) maja półosie na mały przegub zewnętrzny i ogólnie jest tego mało na rynku. Handlarz Ci powie, że z Passka B5 AFN będzie pasować ale niestety... w B5 AFN AVG (Passacie) przgub zewnętrzny jest jak w każdej 130 , 2.5 tdi itp ...

Jak z Passata B5 to tylko z 90 AHU, AFN

Edytowane przez kuba84

Opublikowano

Jak się urwała???

Zmien oske z b5 ale z 115 PD pasuje P&P a zew przegub jest mocniejszy.

Opublikowano
  • Autor

Nie daj się tylko naciagnąć na półosie z Passata B5 bo bedziesz mógł odłożyć je sobie na półkę ... niestety A4 (AFN AHU AHH AVG) maja półosie na mały przegub zewnętrzny i ogólnie jest tego mało na rynku. Handlarz Ci powie, że z Passka B5 AFN będzie pasować ale niestety... w B5 AFN AVG (Passacie) przgub zewnętrzny jest jak w każdej 130 , 2.5 tdi itp ...

Jak z Passata B5 to tylko z 90 AHU, AFN

kupilem juz dzis poloske o oznaczeniu 8D0407271BJ od tego goscia http://allegro.pl/polos-audi-a4-b5-prawa-lewa-1-8-1-8t-1-9-2-5-tdi-i4815500001.html.

mowi ze wszystkie sa od a4 i po sprawdzeniu tego numeru faktycznie wyskakuja w katalogach te same zamienniki co do mojej wiec powinno pasowac.

Opublikowano

powinno być ok

Opublikowano

siema, wiem że kupiłeś ale zapytam jak z półosią z przed lifta i polifta benzyna 1.8 ? pękła mi półoś dziś i kupiłem z przed lifta i okazała się na mały przegub wewnętrzny ;/ ale ma ich wiele to będę musiał już mierzyć niestety. ale wole dopytać jak to z tym jest Forumowicze ?