sebidi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Taki końcowy mam u siebie założony może ktoś coś... NT tej firmy szukałem ale jedyne info to ze to był jakiś tuner który dla Audi robil Edytowane 23 Grudnia 2014 przez sebidi
Patryś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja jak miałem A3 8L to na słupkach drzwi i klapie miałem loga avantgarde takie jak te na tłumiku u ciebie i na wycieraczkach i też nic nie mogłem znaleźć na ten temat ciekawego. Jedynie to że jakaś firma modyfikowała Audi i dawała swoje części i oznaczenia wszędzie.
sebidi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Hmmm ale daje to już słuszny trop ze rzeczywiście jakieś wersje audi wychodziły przez ta firmę na rynek Wartość to ma chyba już kolekcjonerska bo zero opcji zakupu na allegro...i olx niema nigdzie Edytowane 24 Grudnia 2014 przez sebidi
Fenrir Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Może po prostu niszowa firma i mało tego sprzedają. Końcówki bez szału ogólnie. Mam podobne z Remusa ale też niespecjalnie mi się podobają
sebidi Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Takie już z autem kupiłem i chciałem się conieco dowiedzieć bo nie ukrywam ze dotychczas kojarzyła mi się nazwa tylko z Mercedesem Na YouTube jest filmik z a6 c5 i zamontowanym takim właśnie końcowym i to tyle info które znalazłem wiem tylko ze to był jakiś tuner audi który wypuszczal wersje aut sygnowane swoją marka tapnięte z budki telefonicznej
Rekomendowane odpowiedzi