Strażak R1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dodaję do obserwowanych I Tak trzymać!
tmaxx88 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Możesz podglądnąć moją "byłą" w pakiecie MS-DESIGN - przód oraz boczne listwy, tył - dokładka zderzaka caractere. Wszystkie szyby przyciemnione robią robotę, na tych zdjęciach felgi 17". Dodatkowo lotka na tylnej klapie zamawiana pod kolor również LZ9W z DE. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64459abd51052492.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd9f1977d83fb52b.html
Strażak R1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Muszę przyznać, że pięknie wyszła, dołożył bym do tego listwy drzwiowe od S-line, albo ori w czarny kolor, Ja już Moje pomalowałem Czekają na montaż...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Ładne b6 ale... bardziej jarają mnie przecinaki ...sam w ubiegłym sezonie pożegnałem 900rr sc33 lewa!
tmaxx88 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Trochę nie do tematu ale ja pożegnałem się przez moją hondę 954 prawka na wakacjach, złapali mnie z pasażerem, na 70 miałem 210km/h i tam parę jeszcze wykroczeń. Zaoczny wyrok był 1rok zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów mechanicznych i 1000pln grzywny, odwołałem się i dostałem 2lata i 2000tyś pln, pozostaje tylko apelacja....Napisałem żeby każdy miał przestrogę na przyszłość żeby się nie odwoływać od takich spraw bo wyroki są kosmiczne....
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Trochę nie do tematu ale ja pożegnałem się przez moją hondę 954 prawka na wakacjach, złapali mnie z pasażerem, na 70 miałem 210km/h i tam parę jeszcze wykroczeń. Zaoczny wyrok był 1rok zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów mechanicznych i 1000pln grzywny, odwołałem się i dostałem 2lata i 2000tyś pln, pozostaje tylko apelacja....Napisałem żeby każdy miał przestrogę na przyszłość żeby się nie odwoływać od takich spraw bo wyroki są kosmiczne.... Kwestia sędziego, adwokata, i kasy, niestety żyjemy w kraju w którym praktycznie każdego da się kupić. Polska Tutaj niemożliwe, staje się możliwe. Chociaż ogólna wizja społeczeństwa na temat Nas MOTOCYKLISTÓW ujeżdżających kipiące mocą sportowe maszyny, jest podobna do wizji japońskich pilotów kamikadze z okresu II WŚ. Musiałeś ich czymś wkurzyć Mnie złapali jak miałem 190km/h na 60ce, zatrzymałem się zdziwiony Pan władza pyta, dlaczego się zatrzymałem, przecież motocykliści na plastikach nie zatrzymują się do kontroli? Odpowiedziałem, Panie władzo, przepisy przepisami, ale trzeba się szanować... A to zmienia postać rzeczy i odpuścił temat... Generalnie, u Mnie okres zawrotnych prędkości skończył się z chwilą kiedy, zostałem Tatą Teraz lubię turystyczną prędkość do 140km/h (i tylko na autostradach! ).
instruktor83 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Miło słyszeć takie słowa od maniaka motocykli:-) szacunek
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Miło słyszeć takie słowa od maniaka motocykli:-) szacunek Wiosna tuż tuż A z sąsiadem składamy YZF - R1 RN 12, chociaż mocno ucywilizowana to nadal bestia będzie indwidual Biało - czarna perła Miło słyszeć takie słowa od maniaka motocykli:-) szacunek Wiosna tuż tuż A z sąsiadem składamy YZF - R1 RN 12, chociaż mocno ucywilizowana to nadal bestia będzie indwidual Biało - czarna perła I na Tym mój projekt został zakończony... Audi przeszło w posiadanie kolegi z forum, projekt będzie kontynuowany (Najważniejsze, że zostało "jak to się mówi" w rodzinie). W jej miejsce pojawił się nowy projekt, a dokładnie będzie to kontynuacja projektu przyjaciela Autko pewnie, wielu forumowiczom dobrze znane: Projekt to VW Passat B6 Highline, R-line
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Bartek dostanie po głowie że takie ładne wozidło pogonił Zadbam o Nie na dzień dobry dostała własny kąt i od 4-go Lutego 2015 staje się autkiem garażowanym wpadło też parę kosmetyków, bo tak jak u kobiety, trzeba dbać nie tylko o dobrą kondycję skórki, ale i pozostałe że tak to nazwę elementy Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Ostatnio zacząłem wstępnie sprzątać autko, i już po 12 godzinach żona ściągnęła Mnie z garażu :/ ale myślę, że przez tydzień,powinienem je doprowadzić do stanu jaki wg. Mnie powinien mieć samochód pasjonata
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Widzicie? To większy świrus niż ja Dzięki dzięki, Na początku sezonu zapraszam z Ducati Pokażę Tobie nową definicję czystości Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1
Bart-S Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Widzicie? To większy świrus niż ja Dzięki dzięki, Na początku sezonu zapraszam z Ducati Pokażę Tobie nową definicję czystości Możesz brać już teraz - pomalujesz owiewki i czaszę w "lucido nero" I do początku sezonu będzie gotowe
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Widzicie? To większy świrus niż ja Dzięki dzięki, Na początku sezonu zapraszam z Ducati Pokażę Tobie nową definicję czystości Możesz brać już teraz - pomalujesz owiewki i czaszę w "lucido nero" I do początku sezonu będzie gotowe Rozumiem decyzja już podjęta? Edytowane 8 Lutego 2015 przez Strażak R1
Bart-S Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Widzicie? To większy świrus niż ja Dzięki dzięki, Na początku sezonu zapraszam z Ducati Pokażę Tobie nową definicję czystości Możesz brać już teraz - pomalujesz owiewki i czaszę w "lucido nero" I do początku sezonu będzie gotowe Rozumiem decyzja już podjęta? Myślę że tak - połysk będzie bardziej grał ze spolerowanymi rantami obręczy No i bak już jest "lucido" więc... Pamiętaj o amorku jutro
Strażak R1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Widzicie? To większy świrus niż ja Dzięki dzięki, Na początku sezonu zapraszam z Ducati Pokażę Tobie nową definicję czystości Możesz brać już teraz - pomalujesz owiewki i czaszę w "lucido nero" I do początku sezonu będzie gotowe Rozumiem decyzja już podjęta? Myślę że tak - połysk będzie bardziej grał ze spolerowanymi rantami obręczy No i bak już jest "lucido" więc... Pamiętaj o amorku jutro Ustawiam przypomnienie
Rekomendowane odpowiedzi