VR6 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam , panowie mam rozdłubany (rozwalony ) przez zlodziejaszka zamek ale na szczescie nie otworzyl autka. Slyszalem ze mozna dokupic wkladke do zamka i obejdzie sie z dorabianiem klucza. Gdzie te wkladke mozna kupic? szukalem na forum ale nie znalazlem . pozdrawiam
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 I tak musisz dorobić wkładkę do Swojego kluczyka.Na allegro i kluczyk dorobisz w servisie gdzie dorabiają klucze /np.centrum handlowe /
VR6 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 hmmm da rade tak to zrobic zeby ta "wkladka" pasowala na moj kluczyk ?
Wąski Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 hmmm da rade tak to zrobic zeby ta "wkladka" pasowala na moj kluczyk ? oczywiście nic trudnego
VR6 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 hmmm da rade tak to zrobic zeby ta "wkladka" pasowala na moj kluczyk ? oczywiście nic trudnego czy jesli kupie czy na allegro czy w sklepie z takimi wkladkami to koles co dorabia klucze do autek zrobi mi by pasowal moj kluczyk? i mam nadzieje nie bedzie chyba zadnego problemu z imibilaiserem??
pawelc Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Nie musisz kupować wkładki, ten co naprawia zamki i dorabia kluczki napewno Ci dorobi nową wkładke pod Twój kluczyk :>.. Przerabiałem ten temat ..
VR6 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Opublikowano 2 Października 2008 Nie musisz kupować wkładki, ten co naprawia zamki i dorabia kluczki napewno Ci dorobi nową wkładke pod Twój kluczyk :>.. Przerabiałem ten temat .. no to zes mnie uratował)))) dzieki za odpowiedz . Temat do zamkniecia
lester0071 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Dorobic to jedno prosta sprawa a powiedzcie jak wyciągnąc wkladke jak sie nie ma do niej orginalnego kluczyka mam tylko stary ktory mi zostal a teraz kupilem cala klamke z wkładka i jest jeden problem jak ją wyciągnąc ?
Wąski Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Dorobić to jedno prosta sprawa a powiedzcie jak wyciągnąć wkładkę jak sie nie ma do niej oryginalnego kluczyka mam tylko stary który mi zostali a teraz kupiłem cala klamkę z wkładka i jest jeden problem jak ją wyciągnąć ? Sam tego nie zrobisz.Podjedz do zakładu zrobią w kilka minut
Rekomendowane odpowiedzi