Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 sedan 1995 | rolki RS6 | dystanse 20mm | h&r -30 mm | Bose | kubełki | kiera S | mała sesja str.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i elegancko, widzę że kolega w dobrą stronę poszedł :wink:

Dzięki, dzięki :) Za niedługi czas wpadną halogeny.Mam też możliwość zakupu w "tanich pieniądzach" atrapy grilla poliftowego tylko jest on z emblematem Q..i nie wiem czy to przystoi żeby montować takowy to mojego fwd.Zastanawiam się ciągle :mellow:

Opublikowano

Ale ten znaczek quattro przecież da się zdjąć z tego co wiem

Opublikowano
  • Autor

Ale ten znaczek quattro przecież da się zdjąć z tego co wiem

Ale blizny pozostają :)

Opublikowano

eee, mi się wydaje że on jest na zatrzasku tak samo jak znaczek S4. Zobacz i będziesz wiedział czy tak czy nie.

Opublikowano

Ja miałem 245/40/18 z tyłu ale miały za duży profil więc je zdjąłem. Zastanawiam się teraz czy docelowo dać bardzo szerokie czy bardzo wąskie

Opublikowano
  • Autor

Co do felg jeszcze sie zastanawiam i zbieram $

Tak świecą nowe oczy

2cqo0hl.jpg

2hqrw3d.jpg

A tak się prezentuje w całości.Zdjęcie robione z 20 m także może cudów nie będzie ale jak na poglądowe to wystarczy tak myślę :)

2psnd4w.jpg

Przydałby się jeszcze halogen :)

Opublikowano

Fakt, brakuje jeszcze halogenów ;)

Opublikowano

Ale wyglada znacznie mlodziej ;-)

Opublikowano
  • Autor

Nowy girll :D

2e6ei37.jpg

Wpadł też tunel z podłokietnikiem z lifta.Jak doczyszczę i założę to się pochwalę :)

Powoli coś tam się działa :)

Opublikowano

To quattro z grilla zdejmij;p A tak ogólnie to ładnie, wygląda coraz lepiej i młodziej

Opublikowano

Jeszcze halogeny i będzie super ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

To quattro z grilla zdejmij;p A tak ogólnie to ładnie, wygląda coraz lepiej i młodziej

Wiadomo ,quattro z grilla wyleci ale jak trafi się na niego chętny bo jak go zdejmę to zaraz się zgubi... więc już niech siedzi na razie. :decayed:

Wiadomo ,quattro z grilla wyleci ale jak trafi się na niego chętny bo jak go zdejmę to zaraz się zgubi... więc już niech siedzi na razie. :decayed:

I dzięki za dobre słowo :)

Jeszcze halogeny i będzie super ;)

Myślę,że niedługo halogenki się pojawią :)

Wpadło się pierwszy raz na spota ostatnimi czasy.Wrażenie b.dobre :) Miła atmosferka :)

d36dd6e54196d748acc2e51c1e4c8eec.jpg

64f040d3aaeefacda6a8778ef913fc17.jpg

W tym tygoniu wpadnie nowe alu. Zdjęcia mam nadzieje też wkrótce na nowych kółkach.

Alusy jednak muszę przełożyć ;/ Za to wpadną nowe wahacze :kox: ,są nowe lampy na tył Depo,kupiłem też oryginalne maskownice na tylna deskę.

Przepraszam za jakość zdjęć ale nie miałem aparatu a szkiełko w telefonie mam porysowane mocno :facepalm:

nlwy7r.jpg

ejsayw.jpg

125jia8.jpg

Opublikowano

no i pieknie :) ja czekam ąz dojadą do mnie poliftowe na tył :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jakaś taka pogoda ładna

vbczk.jpg

Maskownice na desce już są

2znyes4.jpg

Tunel z łokciem i gniazdem 12v

2w1y3is.jpg

Zawsze czysty :))

2nk78sm.jpg

Wrzuciłem nowe fotele.Tapicerka taka sama jak była.Od starych różnią się tym,że mają regulację lędźwiową i są podgrzewane oraz tylna kanapa jest dzielona.I tu moje pytania - Czy warto bawić się w instalację do grzania tych foteli czy lepiej tego nie ruszać.Żyłem bez tego do tej pory i bardzo mi to nie przeszkadzało,że nie było grzania.Nie wiem czy sam podołam a nie chce oddawać do znachorów.Drugie pytanie czy wywalać metalową grodź między kabiną a bagażnikiem.Ona spełnia jakąś rolę usztywniającą nadwozie czy jest tylko po to żeby wk*?

Zastanawiam się czy kontynuować fotogalerię bo porobiłem też trochę innych rzeczy ale mało ciekawych w porównaniu do tego co dzieje się u innych jak oglądam więc chyba nie ma się czym chwalić :D

Aha i jeszcze jedna sprawa :) Mam tylne boczki z maskownicami (obecnie z tyłu bez maskownic) i myślałem,żeby dołożyć głośniki.No i tu nasuwa mi się pytanie czy pociągnie to bez wzmacniacza? W tej chwili grają 2 twittery i 2 średniawki w przodzie i 2 peyingi z tyłu czyli jakby 6 głośników.Da radę zrobić 8 bez wzmacniacza czy nie bałdzo?

Edytowane przez Sajmoon

Opublikowano

To Twój temat więc pisz śmiało, od tego on jest :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No to uzupełniam w takim razie coś powoli :)

Osłony o których pisałem wcześniej

2z8pyyx.jpg

Nowe stołki

2iape39.jpg

jazzo6.jpg

25f4oli.jpg

jl44np.jpg

No i jak widać brakuje mi klapy podłokietnika.Jakby ktoś wiedział gdzie dostane lub miał to byłbym wdzięczny za informację :)

28uo3n9.jpg

Kolejna modyfikacja - kierownica 3 ramienna

W międzyczasie wrzuciłem nową pompę wspomagania.

Założyłem 16'' z oponami TOYO Proxes T1r. Te kółka nie wiem na jak długo zostaną ze mną ale chciałbym coś większego w końcu :facepalm:

bgu6c6.jpg

Zastanawiam się czy nie wymienić bocznych kierunków na białe.Jak myślicie?

28lw2dv.jpg

A na tylną ośkę przydałby się jakiś dystans :kwasny:

2mcftc2.jpg

Zdobyłem boczki z BOSE :banan: w najbliższym czasie wstawię fot.

Boczki są w kolorze niebieskim więc nie pasują do reszty dlatego też postanowiłem przyłożyć same maskownice.Ich kolor też trochę odbiega od reszty ale nie rzuca się chyba tak bardzo w oczy.Być może kiedyś je przemaluje.

Jeśli ktoś by potrzebował to mam ładne niebieskie boczki na sprzedaż z dekorami a'la drewno,wszystkie pod elektryczne szyby,przednie i tylne.

2db4b43.jpg

1zwyww9.jpg

1zo8382.jpg

Dołożyłem też lampki w boczki.Kable wpuszczone trzeba to teraz wszystko połączyć.Szukam również głośników jakie by założyć w te boczki.

Mam też pytanie.Mam już 6 głośników,nie mam wzmacniacza.Czy da rade pociągnąć 8 głośników bez żadnych modyfikacji??

Edytowane przez Sajmoon

Opublikowano

no i powoli powoli robi sie fajny furak gratulacje :hi:

Opublikowano

Z tyłu elegancko wygląda. Co do osłon - jak go posadzisz na glebie to zaraz się ich pozbędziesz bo zbyt wiele nie wytrzymają :P

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję za dobre słowa,które bardzo motywują do dalszych działań :)

Na jakiś czas kończę z kombinowaniem z kołami.Teraz tylko sprężyny,na które nigdy nie mam czasu aby je założyć.No i halogeny będą myślę w środę.Przednie hamulce zmieniam na większe,tarcze wentylowane i większe zaciski,wszystko leży tylko pozakładać :mellow:

35k7pdu.jpg

30jtp3r.jpg

9kc8wj.jpg

Edytowane przez Sajmoon

Opublikowano

Załóż kierunki boczne białe albo dymione, mały mod ale wielka zmiana.

A obecnie jest petarda, jedziesz dobrze z tematem :hi: