Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strojenie CB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie panowie i panie, może wiecie gdzie dobrze zestroić zestaw cb w Olsztynie??

Opublikowano

nie jestem z olsztyna ale u mnie w okolicy to w sklepach z cb-radiami, a nawet w sklepach ze sprzetem car-audio lub giełdach samochodowych i elektronicznych

Opublikowano
  • Autor

ja cb i antenę zamawiałem z allegro, więc dzięki poszukam w sklepach z cb

Opublikowano

ja cb i antenę zamawiałem z allegro, więc dzięki poszukam w sklepach z cb

Zestaw zestroisz w kazdym serwisie CB,chyba sa takie w Olsztynie lub okolicach :wink4:

Opublikowano
  • Autor

panowie jeszcze pytanko mam jedno:

zestaw cb ma być do mercedesa sprintera ale jest różnica na jakim samochodzie będzie strojone, bo często będzie cb lądowało w audi, a i jeszcze jedno pytanko tam gdzi mieszkam w delegacji już mnie okradli pociągnęli mi radio i cb będę musiał wyciągać nie może być na stałe więc antena musi być ciągle w tym samym miejscu czy nie ma różnicy??

Opublikowano

zestaw cb ma być do mercedesa sprintera ale jest różnica na jakim samochodzie będzie strojone, bo często będzie cb lądowało w audi, a i jeszcze jedno pytanko tam gdzi mieszkam w delegacji już mnie okradli pociągnęli mi radio i cb będę musiał wyciągać nie może być na stałe więc antena musi być ciągle w tym samym miejscu czy nie ma różnicy??

Jak zdejmiesz antenę to najlepiej stawiaj ja w tym samym miejscu bo możne zmienić się swr , a antenę stroisz do samochodu w którym ma jeździć a jak przełożysz do innego to profilaktycznie można sprawdzić wartość swr bo można spalić radio ja ta wartość jest wysoka .Jak ci szkoda kasy na strojenie to kup se miernik i sam se będziesz stroił . :wink4:

Opublikowano
  • Autor

chyba tak będzie trzeba zrobić bo szkoda stracić antenę a tam wszystko kradną. Pytałem o to samo na forum o cb i nikt nie odpisał :wallbash: a niby sami znawcy tam są :mysli:

Opublikowano

Jak zdejmiesz antenę to najlepiej stawiaj ja w tym samym miejscu bo możne zmienić się swr , a antenę stroisz do samochodu w którym ma jeździć a jak przełożysz do innego to profilaktycznie można sprawdzić wartość swr bo można spalić radio ja ta wartość jest wysoka .Jak ci szkoda kasy na strojenie to kup se miernik i sam se będziesz stroił . :wink4:

kolega chyba powiedzial wszystko w tym temacie :) ale dodam tak od siebie ze lepiej jest samemu kupic sobie miernik swr i to zrobic bo niektorzy ,,pseudo" fachowcy moga to spier.... poprostu nie mowie oczywiscie ze wszyscy :tongue4:

Opublikowano

chyba tak będzie trzeba zrobić bo szkoda stracić antenę a tam wszystko kradną. Pytałem o to samo na forum o cb i nikt nie odpisał :wallbash: a niby sami znawcy tam są :mysli:

kiblos pewnie nie odpisali bo 20 razy dziennie ktoś te pytanie zadaje i maja już dość a na takich forach jest to napisane tylko trzeba czytać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak czegoś nie mogę znaleźć to pytam, ogólnie martwe jest tamto forum nic się nie dzieje,

Opublikowano

Zależy jakie ja siedzę na www.cb-radio.pl :decayed: i jestem zadowolony z tego forum :good:

Opublikowano
  • Autor

nie jesteś sam :tongue4: