Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podświetlenie tablicy rejestracyjnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastaniawiam się nad przeróbka podświetlenia tablicy rejestracyjnej. A mianowicie chodzi o to żeby zamiast żarówki w5w mieć tą rurkę żarówkę. Robił ktoś może coś takiego? Od jakiego samochodu najlepiej wstawić lampkę z rurkowatą żarówką?

Opublikowano

Ja mam podświetlenie na rurkowych.. Masz audi poliftową..?

Opublikowano
  • Autor

Przed lifta mam ;)

Opublikowano

w polifcie jest rurka :)

Opublikowano

Zastaniawiam się nad przeróbka podświetlenia tablicy rejestracyjnej. A mianowicie chodzi o to żeby zamiast żarówki w5w mieć tą rurkę żarówkę. Robił ktoś może coś takiego? Od jakiego samochodu najlepiej wstawić lampkę z rurkowatą żarówką?

No skoro polift ma rurkę to przełóż od polifta :whistling:

Opublikowano

i git :)

Opublikowano
  • Autor

Tylko pytanie czy to przejdzie. U mnie zeby zarowke wymienoc to musze zdjac poszycie klapy bagaznika z tego co wiem.

Opublikowano

w avancie wystarczy odkręcić ramke rejestracji . w sedanie niweiem pytaj kogoś kto ma sedana ;)

Opublikowano
  • Autor

No w kombi jest sruba jedna albo dwie na podswietleniu i wychodzi caly plastik.

Opublikowano

tak właśnie dwie śrubki i wychodzi :)

Opublikowano
  • Autor

Noo. Nowsze vw czy audi tez tak maja. A u mnie rocznik 98 przedlift niestety troche inaczej jest zarowka wciskana w5w

Opublikowano

Ja mam 95r i miałem rurkę :P wymieniłem na leda i nie żałuję ;) Wystarczy odkręcić ramkę tablicy rejestracyjnej i 2 śrubki przy podświetleniu

Opublikowano
  • Autor

jo a moja 98r czemu nie ma rurki? Tez chce ledy wstawic ale rurki

Opublikowano
  • Autor

Wolałbym te rurkowe oświetlenie, bo lepiej mi się podoba. Znajdę na części polifta i zakupie bądź wezmę do przymiarki podświetlenie i spróbuje po kombinować

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

wiecie jak wymienić całe podświetlenie tablicy , bo nie działa mi z lewej strony podświetlenie , żarówka nowa coś ze stykami i zastanawiam się jak wyciągnąć lewe podświetlenie czy muszę demontować wszystko czy wystarczy zdjąć tablicę ? dajcie znać jak już ktoś to robił.

Opublikowano
  • Autor

wystarczy zdjąć ramkę od tablicy rejestracyjnej i masz lampkę na dwie śrubki krzyżak bodajże i odkręcasz, lekko podważasz płaskim śrubokrętem i wychodzi obudowa lampki z żarówką.

Polecam wstawienie takich lampek jak tu http://allegro.pl/podswietlenie-led-audi-a3-8l-a4-b5-przed-liftem-i5122301816.html

robione pod dany model, montaż bez jakich kolwiek przeróbek, wystarczy wyjąć starą lampkę i zastąpić nową z ledami. 18 ledów, bardzo ładnie świecą. mam to i jest rewelacja.