Opublikowano 16 Stycznia 201511 l Witam. Mój problem polega na ty żę w audi a4 b6 1.8t wyskakuje mi błąd 16804 niska wydajność kataliaztora ,katalizator został wymieniont i błąd nadal jest .Jak byłem na diagnostyce to diagnosta stwierdził że sondy jak i katalizator jest wporządku po na myśle zamontowałem emulator 2 sondy tak zwany kontowy ale to nic nie pomogło .Dodam jeszcze ze samochud ma lpg cz na bęzynie i na lpy błąd wyskakuje i czasme wyskakuje mi też błąd zbyt mocne grzanie sondy już mi ręce opadają nie wiem co robić. Uszczelka między turbiną a katalizatorem jest nowa . Z góry dziękuje
Opublikowano 16 Stycznia 201511 l Jaki katalizator wsadziłeś? zamienniki raczej sie nie sprawdzają ,z emulatorami też bywa różnie raz działa raz nie, jedyna skuteczna metoda usuniecie drugiej sondy z programu.
Opublikowano 16 Stycznia 201511 l Autor Zamiennik ze sklepu ,a jak usunę z programu drugą sadę komplikacji w kopie nie bedzie dużo lidzi mi mówiło że są potem jazdy jak się usunie komp świruje . Znacie możę jakiegoś tunera jestem z okoloć Olsztyna