barti_123 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, dziś sprawdzałem sobie błędy w audi i chciałem usunąć ten błąd 02988, ale nie dało się go usunąć. Więc postanowiłem poszukać w sieci jak to naprawić i znalazłem coś takiego http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2381036.html, zrobiłem tak jak w linku i to nic nie dało tylko pogorszyło, mianowicie wyskoczył mi na fisie komunikat że poziomowanie lamp nie działa i koleiny błąd odnośnie poziomowania. Więc proszę o pomoc, informacje co mogłem przestawić w kodowaniu czy uszkodzić?. Z góry dziękuje za Informacje.Pozdrawiam Bartek
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 a w opcji CAR ----> EXTERIOR LIGHT masz covert. lamp ?
wrclaguna Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 mam headlamp converter. i jak masz ustawione ?
barti_123 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 wielkie dzięki pomogło i ten błąd 02899 też zniknął. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi