morsik26 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) No to zaczynamy zabawę Ładne się tu detailingi dzieją. Ja nawet ostatnio nie mam kiedy zwyczajnie umyć fury. Wiesz Marcin zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji13] No to skończone. Efekt nie taki jakbym chciał ale i tak jest lepiej niż było. Dziś utwierdziłem się w przekonaniu iż moje auto kwalifikuje się do malowania lub do oddania do fachowca który by może lepiej ogarnął ten mój lakier. Z daleka wygląda super ale z bliska masakra A oto efekty [emoji3] No to wczoraj tj 09.06 było małe rezanko czyli dokładnie modułu drl od Kogiela. Ucho.77 dzięki [emoji3] A tak to świeci Edytowane 10 Czerwca 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indi Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 mod fajny miałem u siebie ale po roku zaczął świrować i się wypalił więc powróciłem do mijania , ale po wakacjach muszę znaleźć jakiś lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ni ma za co ale żarówki zmień nna jakieś lepsze Indi jak chcesz bezproblemowy moduł to bierz od tego gościa http://allegro.pl/show_user.php?uid=10950975 Zero problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No to robimy poprawkę zeszłorocznego moda [emoji3] mam nadzieje że teraz wyjdzie tak jak powinnio No i tak to wygląda na aucie teraz No to już niedługo wpadnie nowy setup [emoji3] zobaczymy jak siądzie Ucho.77 dzięki za pochytanie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Oby Ci to równo siadło. Obudowy malowałeś na srebrno, czy to coś w deseń satyny z eSy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 [emoji106]1: Oby Ci to równo siadło. Obudowy malowałeś na srebrno, czy to coś w deseń satyny z eSy? Marcinku na srebrno strukturą z bolla i lakier bezbarwny też z bolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 [emoji106]1: Oby Ci to równo siadło. Obudowy malowałeś na srebrno, czy to coś w deseń satyny z eSy? Marcinku na srebrno strukturą z bolla i lakier bezbarwny też z bolla No i wpadł nowy zawias. Nie siadło to jakbym tego chciał bo przód padł nisko ale tył jest idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A ja nie widzę tu moda okaleczającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A ja nie widzę tu moda okaleczającego Tzn jakiego Grzesiu [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Mała czarna plastikowa kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Mała czarna plastikowa kropka No widzisz nie zdążyłem zrobić foty [emoji12] No to wpadł taki mini modzik [emoji1] No i przyszedł czas na rozstanie z moim Audi. Jak to się mówi siła wyższa mnie do tego zmusiła. Żal ale cóż zrobić może kiedyś jeszcze sobie kupie B6 bądź B7. Zamiast Audi jest teraz Golf IV 1.9tdi 116KM w pełnej elektryce w środku,grzane d*py,climatronik a z zewnątrz oryginalne lampy xenon razem ze spryskami. Felgi idą na sprzedaż a na lato wpadną 18 bądź 17 plus delikatne obniżenie i ściema szyb. Wewnatrz będzie oświetlenie led,nowe radio i tempomat. Tak wygląda teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 No i kolejna zmiana nastąpiła po Golfie przyszedł czas na takie cos.BMW 320i + LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 W tej budzie to tylko dwoje drzwi,tak jak ma Mario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mnie dwoje drzwi nie urządza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi