Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana przewodów zapłonowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj w nocy gdy otworzyłem maskę zobaczyłem że przewody maja przebicie bo aż się wszystkie swieciły i nie wiem jakie dokładnie mam kupić bo jedni polecają NGK czy BOSCH a inni BERU a jeszcze inni coś innego więc jakie przewody polecacie ? silnik 1.6 ADP

http://allegro.pl/przewody-zaplonowe-ngk-audi-a4-b5-1-6-adp-rc-ad215-i4997368530.html ----- te byly by dobre ?

Edytowane przez Brodson

Opublikowano

Ja bym zakładał beru mimo wszystko , zmienialem niedawno u siebie i zero problemów .

Opublikowano

również polecam Beru mam przewody oraz cewkę tej firmy i nie mam żadnego problemu jak do tej pory

Opublikowano
  • Autor

ok to zakupie beru tylko powiedzcie mi dlaczego na allegro mają cene ok 150zł a dziś sie pytałem w 3 sklepach z częściami i tam ceny przewodów beru są od 230zł w górę

ja jutro chyba zamówię te http://allegro.pl/przewody-kable-zapłonowe-beru-audi-vw-passat-1-6-i5029059548.html#tabsAnchor nadadzą się ?

Opublikowano

bo w sklepach maja bardzo dużą marżę najlepiej zakup od któregoś z kolegów z forum zajmują się sprzedażą części i mają bardzo dobre ceny no i wiadomo że nie kupisz szamba

• 2 lata później...
Opublikowano
W dniu 28.01.2015 o 18:33, xXPiotrekXx19 napisał:

bo w sklepach maja bardzo dużą marżę najlepiej zakup od któregoś z kolegów z forum zajmują się sprzedażą części i mają bardzo dobre ceny no i wiadomo że nie kupisz szamba

przyłącze się do tematu i tez chce kupić przewody do mojej audi 1.6 ANA z 2000 r a4 b5 proszę o namiary na sprzedających na forum

W dniu 28.01.2015 o 18:33, xXPiotrekXx19 napisał:

Edytowane przez kros79

Opublikowano

na forum na dole masz tam dział sprzedaży częsci wiec pisz do chłopaków i zobczysz który ma taniej

Opublikowano
14 godzin temu, xXPiotrekXx19 napisał:

na forum na dole masz tam dział sprzedaży częsci wiec pisz do chłopaków i zobczysz który ma taniej

dzięki za podpowiedz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niestety ponownie następuje wypadanie zapłonu, na pierwszym cylindrze jest przeskok iskry z kabla na fajkę nawet widoczne to jest w dzień , trzeba będzie wymienić przewody , obecnie sa zamontowane o oposie na nich BREMI 2