Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Audi A4 B7 AVANT 2005 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe :-)Poczytaj sobie w dziale tuning optyczny o zarowkach tam chlopcy fajne polecają i nie drogie.Wiadomo jak to z zarówkami jest.Ja miałem zamiar kupic osram cool blue intense za 52 zl dwie sztuki w sumie dwie paczki do obu lamp za 100 zł,ale za to wolę wziąść 10 po 10 zł i zapasowki.Czy drozsze wytrzymają dłużej nie masz żadnej gwarancji :-)Tamte mają fajną jasną barwę i dają dobrze radę na drodze.No wlasnie tam wyczytałem ze te osramki co masz to nie posiadają homologacji:-)intense mają i te tańsze również:-)

Opublikowano

wiec jakie zarowki dobrze kupic zeby fajnie swiecilo?? gdzie o tym poczytyales?? podeslij linka

Opublikowano
  • Autor

ja szukałem żarówek z barwą minimum 5000 K, żeby podchodziły delikatnie pod niebieski i znalazłem tylko te OSRAMy

Opublikowano

Tu jest link do tematu :

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/249690-zarowki-h7-swiecace-na-bialo-efekt-xenon/page-2

A tutaj żarówki z tematu :

http://www.sklepledowy.pl/pl/p/Zarowka-OPT-H7-55W-Super-White-PX26d-Efekt-Ksenon/214

albo troszkę droższe:

http://sklep.motohid.pl/pl/p/Zarowki-X-Xenon-Look-H7-12-Volt-55W/456

Te za 10 zł dobrze się sprawdzają i fajna biała barwa jest.Pisze nawet że są to odpowiedniki osram cool blue intense.

http://allegro.pl/h7-cool-blue-intense-4200k-homologacja-osram-i5006710437.html

W tym temacie jest zdjęcie jak świecą bo ktoś wrzucał,według mnie świetnie wyglądają.

W mojej opinii nie ma sensu płacić 52 zł za dwie a tu masz za tą cenę 5 żarówek :) Przepali ci się i znowu kupować komplet za 50 zł. A czas aż szlak trafi tą czy tamtą jest bliżej nieokreślony :)

Bo osram night breaker . bardzo dobrze oświetlają drogę ale barwa jest bardziej żółtawa a te co kolega wyżej wkleił to bez homologacji :)

Edytowane przez ParasoleK

Opublikowano
  • Autor

a tak świecą OSRAMy które zamontowałem i które są bez homologacji :/

8.jpg?screen9.jpg?screen

Opublikowano

A jak to od przodu wygląda w dzień dasz radę cyknąć ?:D

Opublikowano
  • Autor

udało mi się zrobić takie fotki

12.jpg?screen

11.jpg?screen

10.jpg?screen

Edytowane przez MariuszN

Opublikowano

A jak w nocy/deszczu? bo kilku pisalo, ze nic nie widac..

Opublikowano

Całkiem całkiem :) Ja zamówiłem te zamienniki osram cool blue intense po 10 zł sztuka i zobaczymy jak się sprawdzą.Jak dostanę i założę to cyknę fotki :D Na postojówki wsadzę philips blue vision abo osram cool blue intense w5w.Tylko się zastanawiam co na halogeny wsadzić hmmmm.Zadam może banalne pytanie ale jak się dobrać do żarówek w b7?:)Trzeba po drodze coś odkręcać?

Opublikowano
  • Autor

A jak w nocy/deszczu? bo kilku pisalo, ze nic nie widac..

W nocy świecą bardzo dobrze, w deszczu nie miałem jeszcze okazji ich przetestować.

Zadam może banalne pytanie ale jak się dobrać do żarówek w b7?:)Trzeba po drodze coś odkręcać?

Do świateł drogowych i mijania dostaniesz się bez problemu po otwarciu dekielków za lampami. Do zmiany żarówek w halogenach na pewno będzie zabawa z rozkręcaniem :kwasny:

Opublikowano

Zamówiłem dzis 4 żarówki z tego linka co podawałem po 10 zł sztuka a te barany mi 2 wysłały :facepalm: Na paragonie pisze 4 a w opakowaniu tylko dwie.Nie wiem co za idiota nie potrafi do 4 liczyć.

Opublikowano

Daj znac jak to swieci

Opublikowano

Ok jak mi dwie dośle to założę i walnę fotki jak to wygląda:) Nie wiem jak szybko,bo jeśli nie dośle to procesy sądowe itd może za 2-3 miechy zrobię :grin: Do tego mam postojówki philips blue vision.Jak będę miał ,wrzucę w swoim temacie już bo tu zaraz koledze zrobimy temat z żarówkami :decayed:

Opublikowano

Jak postojówki to tylko od kolegi tomnik, ledowe ;)

Opublikowano

A ile za sztukę?:)A jak wyglada cena oświetlenia rejestracji?

Opublikowano

Podawałem na 1 stronie link do tematu kolegi i mail chyba tez. Ja osobiście nie pamietam bo brałem cały zestaw ponad rok temu :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

czas na letnie felgi i oponki

16.jpg?screen

17.jpg?screen

Edytowane przez MariuszN

Opublikowano

Witam, jak Tobie się jeździ na tych 18-tkach? Nie jest za twardy ? Zastanawiam się czy u siebie nie wrzucić 18-tki.

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano
  • Autor

Dopiero co założyłem 18-stki, przejechałem na nich dopiero 200 km i jazda była ok :) nie są za twarde

Opublikowano

Jak dobrze widzę masz 225/40/18? Nie powinno być 235/40/18 ? Ja mam tak u siebie na wlepce. Co prawda twardość jest ok ale przy nawet delikatnych koleinach auto zaczyna się wyrywać :kwasny: Mam takie pytanie nie masz różnicy w wysokości auta między tyłem a a przodem ?