Opublikowano 4 Lutego 201511 l Witam Tak jak w temacie mam możliwość zamontowania w swoim Audi a4 b5 1.8 ADR zegarów z FIS em od Audi s4 b5. Czy bez problemu będą pasować ? Komputer nie zeswiruje ? Jestem nowy i nie do końca się znam na takich elektrycznych przeróbkach.
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Witam Tak jak w temacie mam możliwość zamontowania w swoim Audi a4 b5 1.8 ADR zegarów z FIS em od Audi s4 b5. Czy bez problemu będą pasować ? Komputer nie zeswiruje ? Jestem nowy i nie do końca się znam na takich elektrycznych przeróbkach. kolego jak z pełnego lifta zegary to trochę zabawy masz.. ja mam w domu licznik z pełnym FIS pod Twoje auto tylko dokładasz jedną kostkę i kable ciągniesz i si działa ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Witam Tak jak w temacie mam możliwość zamontowania w swoim Audi a4 b5 1.8 ADR zegarów z FIS em od Audi s4 b5. Czy bez problemu będą pasować ? Komputer nie zeswiruje ? Jestem nowy i nie do końca się znam na takich elektrycznych przeróbkach. kolego jak z pełnego lifta zegary to trochę zabawy masz.. ja mam w domu licznik z pełnym FIS pod Twoje auto tylko dokładasz jedną kostkę i kable ciągniesz i si działa ;] mam A4 B5 1996 rok, modelowo 1997 , 1.8 PB ADR ...czyli u mnie też podejdą zegary z pełnym FIS ? też zastanawiam się nad takim zabiegiem
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Witam Tak jak w temacie mam możliwość zamontowania w swoim Audi a4 b5 1.8 ADR zegarów z FIS em od Audi s4 b5. Czy bez problemu będą pasować ? Komputer nie zeswiruje ? Jestem nowy i nie do końca się znam na takich elektrycznych przeróbkach. kolego jak z pełnego lifta zegary to trochę zabawy masz.. ja mam w domu licznik z pełnym FIS pod Twoje auto tylko dokładasz jedną kostkę i kable ciągniesz i si działa ;] mam A4 B5 1996 rok, modelowo 1997 , 1.8 PB ADR ...czyli u mnie też podejdą zegary z pełnym FIS ? też zastanawiam się nad takim zabiegiem powinny podejść bez problemu, trzeba szukać licznika z takim samym zegarkiem jak u siebie macie. ja mam taki licznik na sell:
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Autor Podejda z pełnym FIS na pewno. Ale czy Podejda od s4 ? Samochód mam po 1 lifcie. Bardzo dużo roboty z przełożenie z s4 ?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l właśnie taki bym potrzebował dużo rezania ? i kwestia immo chyba nic do tego nie ma prawda ? Edytowane 4 Lutego 201511 l przez BF10
Opublikowano 4 Lutego 201511 l właśnie taki bym potrzebował dużo rezania ? i kwestia immo chyba nic do tego nie ma prawda ? immo jest w kluczyku i pętli obok stacyjki także immo temat zamknięty nie ruszany a z samym FIS bierzesz sygnały z kostek które juz masz w aucie i tyle cała filozofia Podejda z pełnym FIS na pewno. Ale czy Podejda od s4 ? Samochód mam po 1 lifcie. Bardzo dużo roboty z przełożenie z s4 ? kolego pokaż jakie masz u siebie zegary i jakie chcesz zegary z eski
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Autor U siebie mam zwykle takie jak wstawiles tylko bez FIS w ogóle. A chce wsadzić takie https://lh3.googleusercontent.com/-42OZU3Cgw10/VMlj3xfBx4I/AAAAAAAADj8/AArsd4ho1jI/w702-h395-no/DSC_0711.JPG
Opublikowano 4 Lutego 201511 l U siebie mam zwykle takie jak wstawiles tylko bez FIS w ogóle. A chce wsadzić takie https://lh3.googleusercontent.com/-42OZU3Cgw10/VMlj3xfBx4I/AAAAAAAADj8/AArsd4ho1jI/w702-h395-no/DSC_0711.JPG tu kolego immo w liczniku dodowanie licznika itp nie wiem czy nie przedroży Ci biznesu samego licznika. kupuj taki jak ja wstawiłem jest mniej roboty po prostu
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A czy jeśli otworze drzwi na FIS mi się wyświetli? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A czy jeśli otworze drzwi na FIS mi się wyświetli? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka niee kolego... do tego musiałbyś kłaść kabelkologie niestety w liftach tak jest
Opublikowano 4 Lutego 201511 l No właśnie.. Tak myślałem Dzięki za pomoc Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l No właśnie.. Tak myślałem Dzięki za pomoc Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka nawet jak lifta licznik byś kupił pokazywało by Ci jedynie drzwi kierowcy otwarte a reszta nie bo kabelkologi nie masz;/
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A kierowcy drzwi tak ? trochę dziwnie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Autor Czyli jak wsadze zegary z pełnym life do auta po 1 lifie to co mi tam będzie pokazywało dokładnie ?
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A kierowcy drzwi tak ? trochę dziwnie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka to zawsze pokazuje na fisie. obojętnie które otworzysz będzie pokazane ze kierowcy są otwarte ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A rozumiem Chyba sobie dam spokój z wymianą licznika Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Czyli jak wsadze zegary z pełnym life do auta po 1 lifie to co mi tam będzie pokazywało dokładnie ? no te co wstawiłem bedziesz miał spalnie chwilowe średnie dystans na baku ile jedziesz autem i cos jeszcze A rozumiem Chyba sobie dam spokój z wymianą licznika Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka jak podłaczysz ten licznik co ja miałem to spoko jest ;]
Opublikowano 4 Lutego 201511 l A gdzie pokazuje otwarte drzwi ? tylko w pełnych liftach licznikach w tym co ja wstawiłem nie pokaże