Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy pasują zegary od Audi s4 b5 do Audi a4 b5 1997r ? Z pełnym FIS em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem taką nadzieję

jest coś w planach powoli ale do przodu :)

Opublikowano

Miałem taką nadzieję

jest coś w planach powoli ale do przodu :)

wiadomo, trzeba wszystko przemyśleć :D

Opublikowano

Witam !!! Mam audika poliftowego z 99 roku ale zegary jeszcze czerwone i mam pytanie który licznik z fis podejdzie bez problemu czyli wtyczki pasują i czy są jakieś problemy z wyświetlaniem na nim czegoś? imo jest umnie już chyba też w stacyjce rozumie?

Opublikowano

Witam !!! Mam audika poliftowego z 99 roku ale zegary jeszcze czerwone i mam pytanie który licznik z fis podejdzie bez problemu czyli wtyczki pasują i czy są jakieś problemy z wyświetlaniem na nim czegoś? imo jest umnie już chyba też w stacyjce rozumie?

kolego masz polifta pewnie to immo musisz kodować :)

Opublikowano

Witam czy mogę do swojego audi a4 b5 1.9tdi z 1995 zamontować licznik z pełnym fisem albo 1/2 FIS? Bo aktualnie posiadam zegary 1/2 FIS z audi po lifcie z 2000 lecz wtyczki się różnią. I nie wiem czy lepiej sprzedać te zegary lub wymienić na inne o ile w ogóle istnieją zegary z Fis które będą pasowały do mojej a4

Opublikowano

Witam czy mogę do swojego audi a4 b5 1.9tdi z 1995 zamontować licznik z pełnym fisem albo 1/2 FIS? Bo aktualnie posiadam zegary 1/2 FIS z audi po lifcie z 2000 lecz wtyczki się różnią. I nie wiem czy lepiej sprzedać te zegary lub wymienić na inne o ile w ogóle istnieją zegary z Fis które będą pasowały do mojej a4

kolego lepiej kupić zegary z Fisem z takim samym zegarkiem i pasują bez problemu tylko kostkę pod FIS podłączasz natomiast po pełnym lifcie musisz kostki całe przerabiać miske itp zmieniac

Opublikowano

Czyli generalnie nie opłaci się tego przerabiać?. To z mila chęcią się wymienie się licznikami

Opublikowano

Czyli generalnie nie opłaci się tego przerabiać?. To z mila chęcią się wymienie się licznikami

kolego tego nie wymienisz. Licznik musisz kupić ;) ja mam taki

Opublikowano

Ile chcesz? Pełny fis czy 1/2? Lecz pierw musze sprzedać swój poliftowy licznik

Edytowane przez mati101086

Opublikowano

Ile chcesz? Pełny fis czy 1/2? Lecz pierw musze sprzedać swój poliftowy licznik

ja mam z pełnym FIS ;] wstępnie zarezerwowany jest ;]

Opublikowano

Interesuje mnie cena no i oczywiście czy podejdzie do mojej a4 z 1995. Oczywiście jeśli ktoś zainteresowany wymiana oferuje 1/2 FIS oo lifcie z białym podswietleniem

Edytowane przez mati101086

Opublikowano

Interesuje mnie cena no i oczywiście czy podejdzie do mojej a4 z 1995. Oczywiście jeśli ktoś zainteresowany wymiana oferuje 1/2 FIS oo lifcie z białym podswietleniem

kolego raczej zamiana nie wejdzie w gre ;) podejdzie jaki zegarek miałeś przed tym licznikiem

Opublikowano

Jak będę w domu to sprawdzę. A ile chcesz za niego?

Opublikowano

Jak będę w domu to sprawdzę. A ile chcesz za niego?

wstępnie zarezerwowany cena na pw

Opublikowano

Panowie tak porownywalem sobie piny moich zegarow i tych po lifcie no to fakt ze kostki sie roznia ale porownywalem tez rozpis pinow i tak sie zastanawiam czy nie daloby sie przerobic jakos kostek i czy by to nie dzialalo. Tylko zastanawia mnie sprawa co z immo

Opublikowano

Panowie mam pytanko mam audi A4 B5 97 rok i sprawa jest nastepujaca chciałbym zmienić zegary a mam te najzwyklejsze bez zadnego spalania dystansu na baku czy innych bajerow a chcialbym takie zamontowac czy mam taka mozliwosc?

Opublikowano

Siema Wam, mam takie pytanie troche z du.py ale nie chce zakładac nowego tematu.

jest możliwość lub czy będą pasować wszystkie wskazówki od S4 b5 do zwykłego licznika z przedlifta?

i czy wtedy np będzie wskazówka świeciła na biało czy podświetlanie jest jest np czerwone?

ale myśle że jest zwykłe podświetlanie a z racji tej że wskazówki są czerwone to jest efekt jaki jest ;)

Opublikowano

Panowie mam pytanko mam audi A4 B5 97 rok i sprawa jest nastepujaca chciałbym zmienić zegary a mam te najzwyklejsze bez zadnego spalania dystansu na baku czy innych bajerow a chcialbym takie zamontowac czy mam taka mozliwosc?

kolego możesz przeczytaj mój temat

Siema Wam, mam takie pytanie troche z du.py ale nie chce zakładac nowego tematu.

jest możliwość lub czy będą pasować wszystkie wskazówki od S4 b5 do zwykłego licznika z przedlifta?

i czy wtedy np będzie wskazówka świeciła na biało czy podświetlanie jest jest np czerwone?

ale myśle że jest zwykłe podświetlanie a z racji tej że wskazówki są czerwone to jest efekt jaki jest ;)

kolego wskazówki są wszędzie takie same nigdy nie ma innych ;]

Opublikowano

aha czyli bezproblemowo podejdą od eSy :)

a jakie jest podswietlanie?

świeciły by normalnie jak w esce na biało?

i w ogóle ciekawe czy znajde gdześ takie same wzkazówki na sprzedaż albo jakies zamienniki, ogólnie mi chodzi aby osiagnać efekt białego podswietlania wskazówek.

bo całego licznika jak w polifcie z przedlifta sie nie zrobi, tylko wymiana. a jednak fajnym rozwiązaniem byłyby wskazówki białe

Opublikowano

aha czyli bezproblemowo podejdą od eSy :)

a jakie jest podswietlanie?

świeciły by normalnie jak w esce na biało?

i w ogóle ciekawe czy znajde gdześ takie same wzkazówki na sprzedaż albo jakies zamienniki, ogólnie mi chodzi aby osiagnać efekt białego podswietlania wskazówek.

bo całego licznika jak w polifcie z przedlifta sie nie zrobi, tylko wymiana. a jednak fajnym rozwiązaniem byłyby wskazówki białe

kolego jakie masz zegary i jakie chcesz dodać?