manus2006 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 witam koledzy kupiłem swoje auto już z wyciętym katem.. i moje pytanie brzmi czy przez to w aucie może być glosniej czy po prostu już jest wypalony wydech. przy 1400-1500 obr w aucie buczy i później cisza i znó w okolicy 2000 -2400 buczenie i wydaje się ze to tlymiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek2000 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Udało się coś w temacie buczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1234 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 U mnie w AHU też był wycięty kat i żadnego buczenia nie słyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigori Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) a jakie to buczenie? taka "sowa" huuuu huuu czy co? Opisz Edytowane 14 Marca 2015 przez Grigori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi