Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaki grill do zderzaka a4 b6 sline?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie dorwalem zderzak w dobrych pieniadzach na przod do a4 i teraz pytanie jaki grill mozna do tego ladnie spanowac .Myslelem zeby dorezac plaster miodu na front taki jak na kratkach,czy podejdzie jakis inny niz ori czy tylko ori ? prosba o sygestie jak to dobrze zrobic :wink:

Opublikowano

mozna też dołożyc od a6 c5 jest podobny a dużo tańszy , albo ori lub s4 tylko trzeba go troszke dociąć , albo taki plaster jak mówisz opcji jest kilka

Opublikowano
  • Autor

myslalem nad ramka od c5 a srodek plaster miodu tylko nie moge nigdzie takiego polaczenia znalesc zeby zobaczyc jak to wyglada :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą opcją jest grill z S4 ale i chyba najdroższą :decayed:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam że tak odgrzeje kotleta. Również trafił mi się tani zderzak od S-line oczywiście bez kratek i grilla. Szukam jakiegoś sposobu po taniości zapchać te dziury i tutaj moje ptranie bo nie do końca zalazłęm jednoznaczną odpowiedz:

Grill środkowy pasuje do a4 b6 S-line od A6 C5 czy od S6C5 ?

bo jeśli ten pierwszy to znalazłem na alledrogo http://allegro.pl/audi-a6-c5-2001-2005-atrapa-srodkowa-kratka-nowa-i5510265544.html

$_1.JPG

Potrzebuje w zasadzie samą ramkę ci jako tako docelowo chciał bym wyrzucić kratkę a wstawić plaster miodu tak jak kolega wcześniej zaproponował:

http://allegro.pl/siatka-aluminiowa-czarna-plaster-miodu-tuning-wlot-i5855575323.html

Mam halogeny więc kratki boczne z halogenami już oryginalne 2 sztuki widzę na alledrogo i tak mnie drogo wyniosą bo 200zł

http://allegro.pl/kratka-zaslepka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-sline-i4984564691.html

Czy to wszystko będzie pasować w mój zderzak ? Zachowując estetykę

Ewentualnie czy można gdzieś kupić samą ramkę do zderzaka S-line ? Ma ktoś jakiś kontakt lub zorientowany jest w cenie.

Ostatecznie myślałem kupić 2 nowe ramki od zwykłej A4b6 pociąć i złożyć z nich większą S-line (metodą wytnij - dosztukuj na klej) i pomalować na czarny mat ewentualnie chrom

To jak będzie ? Grill środkowy pasuje do a4 b6 S-line od A6 C5 czy od S6C5 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.