Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ramki boczków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam bialutkiego sedana i chciałbym nieco ożywić wnętrze pojazdu. Przyszła kiera od Ski lecz to za mało, chciałbym ramki boczków ( dekory ) okleić alkantarą białą bądź eko-skórą. Macie jakieś inne propozycję? Podsufitkę mam koloru nieco beżowego i nie wiem czy nie byłoby lepiej uderzyć w ten sam kolor lecz trzy kolory we wnętrzu to już taki misz-masz. Rzućcie okiem na aktualne wnętrze: 97556135234018886809.jpg

Edytowane przez Janis

Opublikowano

Folia carbon 3m + oczywiście panel środkowy tak samo lub hydrografika bądz dekory + panel środkowy w kolor black piano ewentualnie kolor gołego aluminium też fajnie wygląda lecz inne wynalazki typu biały, czerwony itd do niczego nie pasują.

No i zacząłbym od zmiany radia na początek ,jeśli chcesz środek utrzymać w 100% ori to załóż radio concert I plus ,od razu odmłodzi ci samochód w środku :)

Edytowane przez damianw412

Opublikowano
  • Autor

Hmm, dobry pomysł z tym radiem lecz wolałbym coś na USB :( Sorry za offtop ale wiadome jakie radia podejdą do mojego autka bez zbędnych modyfikacji czyteż cięcia? zależy na tym USB

Opublikowano

Kazde radio 1 din

Opublikowano

zakładasz cośtakiego i każde radio pasi

http://allegro.pl/ramka-radiowa-maskownica-do-radia-audi-a4-b5-94-98-i5041471419.html

ja mam jeszce dołożony wzmacniacz anteny

Edytowane przez Trzesio

Opublikowano

zakładasz cośtakiego i każde radio pasi

http://allegro.pl/ramka-radiowa-maskownica-do-radia-audi-a4-b5-94-98-i5041471419.html

ja mam jeszce dołożony wzmacniacz anteny

Ja sobie okleiłem konsolę na szary w takie jakby czarne prążki, teraz bardzo dobrze wyraźne jest podświetlenie ambiente :) Do tego radio concert plus blaupunkta, które świetnie gra, dokupię zmieniarkę cyfrową i wszystko będzie elegancko :) Mam też sportową kierownicę z przyciskami + i - do zmiany biegów i oczywiście po zmianie z "D" na tiptronic przyciski te na kierownicy podświetlają się :)

11005930_10200271862555844_685694959_n.j

Edytowane przez siwcio3

Opublikowano
  • Autor

świetnie wygląda, coś wymyśli się.