Wizzy Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam, nie wiem czy to dobry dzial. No ale do rzeczy. Na komputerze wyskakuje mi błąd od poziomowania świateł przednich. Z tego co czytałem to moze byc czujnik świateł. Podobno jest w bagazniku. Wiecie moze jak się do tego dostac gdzie mniej wiecej szukac bo moze cos sie odłaczylo poluzowało i cbce sprawdzić. Do elektryka samochodowego nie chce za bardzo zawozić bo auto potrzebuje a po 2 jak to bedzie jakis kabel poluzowany i on mi to poprawi i skasuje ok 200 300zl to ja dziekuje. Podobnie ojcu w audi zrobili poprawili luty w abs na czujniku i 500zl a nowy abs kosztuje ok 600 masakra...Aha dodam tylko ze auto juz takie kupiłem z tym problemem i gość mowił ze gdzieś masy nie ma no ale nie wiem czy wieżyć czy nie.Czekam na odp pozdrawiam.
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Pasuje numer błedu miec Tu masz :POMOCNE TEMATY : MONTAZ UKŁADU SAMOPOZIOMOWANIAMONTAZ UKLADU MYCIA SPRYSKIWACZYREGULACJA SWIATEŁ I REFLEKTORÓWSCHEMAT BEZPIECZNIKOWPAROWANIE LAMP BIXENON ROZWIĄZANIEWYMIANA CZUJNIKA SAMOPOZIOMUNAPRAWA CZUJNIKA SAMOPOZIOMUPROCEDURA POZIOMOWANIE REFLEKTORÓW XENONOWYCH CZYSZCZENIE ODBŁYSNIKÓW LAMP MONTAZ I DZIAŁANIE UKŁADU SAMOPOZIOMU SWIATEŁ W A4 B7 Sterownik 55 bixenon J431- rozpiska pinów - Audi A4 B6/B7 - Audi A4 Klub Polska
Jog Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Pewnie coś takiego Tobie vag pokaże Sprawdź pierwsze wtyczki czujników, psiknij jakiś preparatem na styki Edytowane 26 Lutego 2015 przez Jog
Rekomendowane odpowiedzi