Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapach spalenizny w aucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, od jakiegoś czasu we wnętrzu mam wyraźny zapach spalenizny, taki sam jak spalonej elektroniki. Najbardziej wyraźny jest w bagażniku.Obwąchałem wszystko co się da i nie mam pojęcia co to może być. Wszystkie urządzenia elektryczne działają bez zarzutu, nie pali żadnych bezpieczników. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie urządzenia/moduły mam w bagażniku a które mogą się grzać i śmiedzieć. Wzmacniach od subwoofera raczej odpada, po jeździe jest lekko ciepły i nie smierdzi

Problem (przypadkiem) rozwiązany. Sprawcami okazały się żarówki led can bus do podświetlenia rejestracji. Podczas pracy wydaja z siebie taki smród. Temat do zamknięcia

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam podepnę się pod temat, zauwazylem u siebie ze po uchyleniu szyby kierowcy czuc z zewnątrz spalinami... po zamknieciu jest ok obieg normalnie otwarty i nic nie czuc dodam ze mam wywalonego kata. pozdro

Opublikowano

witam. sprqwdz czy przypadkiem za tylnim zderzakiem jest kratka co odpowietrza kabine w czasie zamkniecie drzwi. u mnie byla rozwalona i tamtedy dostaawal sie smrod spalin. ciagle mialem czarna sadz i smrod spalin. sprawdz to na pcozatek to jest czarna krtaeczka za tylnim zderzakiem i ona ma takie klapki co zamykaja sie po trzasnieciu drzwi