Johnyjurek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 specjalnie szybki przednie opuszczone bo napewno sa nie przyciemnione i by sie w oczy odrazu rzucily hehe :>
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nieźle ujepany ten ulep , ten bród za bardzo teraz nie puści , musisz polać kretem do kibli , u mnie działa :polew:
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wlasnie malo jest uj***ny wg mnie
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wlasnie malo jest uj***ny wg mnie to po co się chwalisz buuuuuu
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Uwale ja bardziej to zrobie nowe foty
Iverson Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Uwale ja bardziej to zrobie nowe foty wpadnij do Kraka, Trzeniek Ci wymyje , na postoju
Młody_drog Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Skąd te lampy? Przyciemniałeś tylko tą górną część sprayem?
Młody_drog Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A gdzie kupiłeś? Jak możesz powiedzieć hehe
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 omg, nie folia, światła! heh Folia na allegro - || - -|| -
Młody_drog Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Aha, dzięki haha. dobra sam znajde;D
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ykk'u nie pokazuj mi się na osiedlu na tym felunku bo sąsiedzi powiedzą że za***ali mi felgi :polew: Jest
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ykk dzięki za zdjęcia Ale przestań te przednie szyby za każdym razem do fotek opuszczać bo i tak każdy wie że ich nie ściemniłeś A co do lamp to przyciemniłeś kierunki czy takie brudne są ? No i generalnie zmiany od ostatnich fotek na plus ale zobaczymy jak będzie po umyciu, na alusiach i w lepszym świetle Zastanawia mnie czy czarna listwa z tyłu nie pogrubi optycznie d*py
Nowak_zg Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ykk czemu nie sciemnisz wreszcie przednich szyb ? aaaa wiem ty chcesz zrobic pewnie szyby lustrzane zeby pasowaly do chromu na metry
ykk Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bo ostatnio u nas jest akcja.. 1 osoba z Tarnowa juz stracila dowod..
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bo ostatnio u nas jest akcja.. 1 osoba z Tarnowa juz stracila dowod.. 1 osoba na ok 120.000 - o kurde, to akcja zakrojona na szeroką skalę
Rekomendowane odpowiedzi