cezaro Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, mam taki otóż problem: - po wymianie akumulatora na nowy zresetowały mi się ustawienia webasta - nie dogrzewa samoczynnie do 70stopniC, po ustawieniu grzania na np.30min. grzeje tylko 10min. - tak jakby webasto przeszło w ustawienia fabryczne. Mam w pracy LAUNCHa X431 Diagun, pomoże mi ktoś samodzielnie zaprogramować bo nie mogę nic w googlach ani na forum A4 znaleźć. Z góry dzięki za pomoc:) Witam, mam taki otóż problem: - po wymianie akumulatora na nowy zresetowały mi się ustawienia webasta - nie dogrzewa samoczynnie do 70stopniC, po ustawieniu grzania na np.30min. grzeje tylko 10min. - tak jakby webasto przeszło w ustawienia fabryczne. Mam w pracy LAUNCHa X431 Diagun, pomoże mi ktoś samodzielnie zaprogramować bo nie mogę nic w googlach ani na forum A4 znaleźć. Z góry dzięki za pomoc:) czy naprawdę nikt nie wie jak to zrobić?? może w złym miejscu założyłem temat??
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/106226-montaz-i-dzialanie-webasto-diesel-19-20-tdi-all-b6b7/?p=1611998#entry1611998
Rekomendowane odpowiedzi