zibione Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Witam wszystkich z rana Jadąc dziś do pracy pojawił się problem jadę jak nigdy nic sobie autostrada i jak dojechałem do zjazdu zatrzymałem się a mi fura zgasła, no to ją odpalam a ona od razu znowu gaśnie. Szybki zjazd na pobocze i podpinam VAGa, błędów brak. Wsiadam i odpalam przytrzymując na obrotach i jadę, mocy lekko brakuje czuć lekkie telepanie wozem ale śmigam dalej bo do pracy dojechać trzeba a już został mniej niż 1km. Dojeżdżam do następnych świateł a pedał hamulca twardy jakbym jechał na wyłączonym motorze. Jakoś tak dotelepałem się do pracy - jeszcze raz podpinka pod VAGa i błędy /check na desce się nie świecił/ : 16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected P0300 - 35-00 - 16685 - Cylinder 1 P0301 - 35-00 - Misfire Detected 16686 - Cylinder 2 P0302 - 35-00 - Misfire Detected Mam dwie cewki nówki w bagażniku więc zamieniam na szybko z 1 i 2 cylindrem i d*pa takie same objawy. Odpala i od razu gaśnie, jak dodam gazu to obroty trzymają ale jest czuć delikatne wypadanie zapłonu, plus dodatkowo ten twardy pedał hamulca.Jakieś pomysły od czego zacząć ? Kurde a po robocie miałem wyjechać. Pzdr,wszelkie sugestie mile widziane.
Rekomendowane odpowiedzi