SoMeS Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Witam.. Od pewnego czasu podczas jazdy przy większych prędkościach tj; tak od 100/120km/h zaczyna dochodzić dziwny dźwięk jakby ze skrzyni biegów... taki świst lub szeleszczenie reklamówką (nie wiem jak to opisać ) z samochodem nic się nie dzieje ale nie chcę też by była to zapowiedź czegoś niedobrego Czy ktoś może miał podobny przypadek i wie co to takiego? :gwizdanie: Dodam że skrzynia automatyczna Z góry dzięki
ssqo Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Wiesz ja się nie znam zbytnio, ale miałam podobny przypadek w reno. Jak się jechało koło 100 to już zaczynało świstać- w rezultacie rozwaliło skrzynie biegów, a przyczyną był brak oleju
SoMeS Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 dzieki wielkie będę wiedział na co mam się ukierunkowywać... mógłbym prosić jeszcze o wypowiedź kogoś kto miał coś podobnego w a4 lub jest jakimś czarodziejem z tej dziedziny?
domelq Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Może też być łożysko od sprzęgła
SoMeS Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 hmm... a czy jakieś logi tu coś pomogą? jeżeli tak to jakie?
Rekomendowane odpowiedzi