Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[a4b6] Niebieski sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna mam w posiadaniu to cudeńko, szczerze powiem że przed kupnem tego auta byłem sceptycznie nastawiony do marki audi

jednak wystarczyła chwila spędzenia przy tym aucie abym diametralnie zmienił o niej zdanie. Teraz rozumiem dlaczego ta marka jest droższa od pozostałych;)

Wracając do autka:

Rok: 2001(1 rejestracja 2002)

Przebieg: 192tyś. km

Pojemność: 2.0 benzyna

Moc: 131KM

Ilość zaworów: 20

Wyposażenie:

- abs, asr, esp.

- elektryczne szyby przód i tył oraz lustera.

- podgrzewane fotele.
- nawigacja.
- komputer (kolorowy wyświetlacz)
- podgrzewana przednia szyba.
- klimatronik 2x.
- tempomat.
- 8 albo 10 airbag (nie pamiętam ;p)
- sportowa końcówka tłumika.
- centralny zamek.

- domykanie i otwieranie szyb z pilota.
- 18 cali alufelgi.
- chrom pakiet.
- light pakiet.

- skórzana kierownica i gałka zmiany biegów.

- LED'owe podświetlenie rejestracji.

- podłokietnik pasażera.

W planach mam:

- przyciemnienie szyb (dwie boczne od pasażerów i tylna)

- wymiana radia na coś nowszego.

- xenony.

- dopieszczenie lakieru i wnętrza.

- ale najważniejsze jest dla mnie by autko było 100% sprawne technicznie.

No to by było na tyle poniżej umieszczam parę fotek sorry, że z olx ale nie miałem czasu na zrobienie nowych ale niebawem na pewno się to zmieni ;p

Wszelkie rady mile widziane ;)

15pr71s.jpgnbvxts.jpg10dtm3a.jpg21l0eo6.jpgxo2pes.jpg29xx37c.jpg35kvndu.jpgof0d4m.jpg

Edytowane przez piietras91

Opublikowano

:hi:Ładny sedanik plus za silnik mam taki sam bezawaryjności choć przy tym silniku nie bedzie to łatwe :) pozdro

Opublikowano

ładny kolorek , koło też spoko , deczko w dól i bedzie ok :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:hi:Ładny sedanik plus za silnik mam taki sam bezawaryjności choć przy tym silniku nie bedzie to łatwe :) pozdro

Kamil możesz rozwinąć wypowiedź z awaryjnością silnika bo ja mało wiem o silnikach audi ale wydawało mi się, że jest to dobra jednostka, tym bardziej, że nie ma turbiny ani prawdopodobnie dwumasy więc te największe koszty odpadają.

ładny kolorek , koło też spoko , deczko w dól i bedzie ok :naughty:

Właśnie się zastanawiam nad tym, nie wiem jak z komfortem jazdy przy niższym zawieszeniu. Obecnie mimo 18 i szerokich kapci napawdę wygodnie się jeździ

Opublikowano

Ja pisałem myslac o swojej audi chyba mialem jakiegos pecha jak ja kupowalem a mam ja nie caly rok silnik lubi pobierac olej i pobiera po kupnie brala 0,5l na 700km bylem w szoku wymienilem pierscienie bo mi zapiekło na jednym tłoku nie maly koszt z wszystkimi uszczelkami z rozrządem olejem teraz przelece ok 2 tyś i trzeba dolac ok 0,5l niestety ten silnik lubi olej. Zalozyłem gaz staga działa elegancko pali ok 11l przy normalnej jezdzie :) prawie w tym samym czasie wypaliło mi zawór zrobilem głowice na tip top całe bebechy nowe gumki zawory pozniej spalil sie taki przekaznik który jest pod komputerem nr 219 dostepny tylko w serwisie znowu koszta teraz konczy mi sie wariator od zmiennych faz rozrzadu glosno terkocze zamowilem w serwisie koszt z łańcuszkiem prawie 2 tyś masakra przeciez to audi ma 14 lat mam 240 tyś kupilem sprowadzona z niemiec licznik na bank cofany bo troche duzo tych awarji jak na ten przebieg chyba ze dostała porzadnie w dupe u poprzedniego własciciela kupiłem tanio to teraz troche mnie kosztuje ale jeszcze pare tys i doprowadze silnik do perfekcji :banan: .Pozatym fajne autko elastyczne fajnie sie jezdzi latam 2 razy w roku nia na niemcy 750km w jedna mańke prawie caly czas lece 170km/h i zadnego problemu poza tymi wymienionymi wyzej :facepalm: .Wczesniej latałem a4 b5 1,8 125KM 4 lata i tylko olej wymienialem i do przodu miejmy nadzieje ze z twoja bedzie wszystko ok i bedziesz zadowolony pozdro