Opublikowano 26 Maja 200917 l Do 6 jeszcze troche czasu jest.. zobaczymy choć sobota mi nie bardzo styka
Opublikowano 26 Maja 200917 l Ukasz699 był, a mnie nie było... Co do spotu to różnie może być, bo wiecie jak ciężko jest o wolną sobotę w moim przypadku. :gwizdanie: Ale kiedyś przyjdzie piątek. Pozdrawiam!
Opublikowano 27 Maja 200917 l konradzed luz, ale niektorym zaden dzien tygodnia nie odpowiada.. pijesz do mnie
Opublikowano 27 Maja 200917 l , spryski ogarnąłem, tylko prawy poszedł się chyba jebać bo się nie wysuwa , i nie wiem czym to jest spowodowane , zawieszkę miałem ogarnąć w sobotę, ale nie dałem mu rady, muszę skombinować sciągacz do spręzyn :gwizdanie:, może jednak wydole na tego 6, tyle że soboty mam strasznie zajęte :gwizdanie:
Opublikowano 27 Maja 200917 l slepy spryski sie pod wplywem cisnienia wysuwaja.. wiec moze gdzies plyn ucieka czy cos
Opublikowano 27 Maja 200917 l wysuwają się pod ciśnieniem, wszystko mam ogarnięte wiązkę zrobioną, pouszczelniany zbiornik przy pompkach, rozprowadzone węże , sprawdzam a tu lipa, lewy spryskuje, a prawy ledwo się wysuwa albo wcale, chyba ma jakąś nieszczelność, będę musiał sciągać zderzak chyba , a myślałem że tego uniknę ;(
Opublikowano 27 Maja 200917 l ślepy logosa i wziasc na spocika ? Nie wiem czy będę 6, jak będę pewny co i jak to Ci dam znać
Opublikowano 27 Maja 200917 l Wpadłem po meczu i paru piwkach, ale zaraz zmykam spać bo rano uderzam na Mielec. Wynik po mojej myśli.
Opublikowano 27 Maja 200917 l Lepiej jechać niż biegać. Z drugiej strony dla zdrowia trzeba czasem się poruszać. Ale są różne sposoby ruszania...