Pio_p Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 witam mam 6 glosnikow w samochodzie niegraja mi tylne glosniki w kosce iso sa 4 kable tak jak by byly to tylko kable od glosnikow z przodu .Gdzie lacza sie kable od glosnikow z tylu szukalem ich za radiem ale niema tam zadnych wolnych kablow wiec domyslam sie ze gdzies sa polaczone .głosniki sa seryjne od audi .Z gory dziekuje za pomoc
Piotr Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 W Avancie (nie wiem jak w sedanie) w lewym tylnym nadkolu jest fabryczny subwofer, z koncówką mocy, która zasila dwucewkowy głośnik suba i głośniki w tylnych drzwiach.
Pio_p Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 tylko ja mam sedane ale moze to sie komus przyda czekam na dalsze wiadomosci
lukialex Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 mam ten sam problem i chetnie bym uslyszal jakas podpowiedz
razk Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 od radia ida tylko kable na prod. na tyl wychodzi sygnal z wejscia miniiso do wzmacniacza a z niego na glosniki tylne. wzmacniacz masz pod lewym tylnym glosnikiem patrzac od strony bagaznika. jesli masz nieoryginalne radio to bedziesz musial dokupic specjalny interfejs zeby zagral tyl.
samuray Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Miałem podobny problem, niedawno go opisałem tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_pioneer_5000ub_i_6_glosnikow-t48292.0.html Ciągle czekam na tą przejściówkę, więc pewności czy zadziała nie mam, ale na 99% powinno być to rozwiązanie Twojego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi