Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lampy lift / polift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów, na początku powiem, że widziałem tematy ale.... nie dostałem pełnych zadowalających odpowiedzi...a chodzi o to, że: 1. czy lampy tył z polifta wejdą do przedlifta? czy kostki pasują p&p? 2. czy przednie lampy z polifta wejdą do przedlifta? czy pasuje bez przeróbek? czy kostki są te same? Wiadomo, że soczewki są ładniejsze i ładniej świecą dlatego też chce zmienić, tak samo tył. Z góry dziękuję za normalne odpowiedzi i za pomoc.

Opublikowano

lampy tylne po I lifcie wchodzą p&p, z II trzeba zamienić kable kierunku i wstecznego w kostce

ori zespolone lampy nie podejdą bez cięcia błotnika, te na wzór S4 owszem, wtyczki są inne w pierwszym przypadku

Opublikowano
  • Autor

Ok dziękuję za odpowiedź ;-)

Opublikowano

U mnie lampy tylne z polifta nie pasowaly ponieważ woda zaciekala miedzy lampe a karoserie i leciala do środka. Musialem zeszlifowac szpilki co sa w lampie,, tak żeby lepiej przyciskala uszczelke.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopię trochę temat. Gdzie mogę znaleźć w normalnych pieniądzach lampy z S4 jak pisał Trzesio? Mogą być używane. Czym się różnią, jak ich rozpoznać?

Opublikowano

nowe to nie problem, używkę może być ciężko znaleść i tylko xenon, jeśli mowa o ori

wygląda jak poliftowa, ale jest dzielona jak przedlift:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5071340198&reco_id=6bf9b694-7d6e-11e5-9ee0-fa163e045498&ars_rule_id=201

Opublikowano

wszystko super ładnie tylko boje się o jakość. Nie ma nawet podanego producenta, chociaż napiszę maila w tej sprawie. Do tej pory miałem lampy sonar soczewki, po 4 latach świecą jak latarka w telefonie

Opublikowano

Też planuję zmienić przednie lampy, i zastanawiam sie właśnie nad firmą, chce całe z migaczem, nie dzielone. Rozważam nad Depo i TYC, półka ta sama, ale zależy wszystko od egzemplarza. Ludziom czasem parują, rozszczelniają sie po miesiącu, świecą jedna w prawo druga w lewo, nie dają sie wyregulować, a inni zachwalają że mają od lat i jest bajka.

Opublikowano

może kiedyś robili trochę lepsze, ostatnio słyszę złe opinie, chyba najlepiej kupić dobrą używkę Valeo i co najwyżej do zrobienie będzie odbłyśnik w soczewce