stiwi50 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Witam wszystkich, na redukcji biegow i małych dziurach stuka mi skrzynia (dźwięk wydobywa sie z pod skrzyni). Obstawiam ze winna jest temu poduszka skrzyni. Prosze o pomoc jak zdiagnozować czy napewno to ona , jak ją wymienić? Czy nie stanowi to wielkiego problemu ? Mam do dyspozycji kanał. Pozdrawiam wszystkich .
siwy2326 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wejdź pod auto i sprawdź czy nie jest popękana guma na poduszce,tylko trochę dziwne ze jest to odczuwalne na małych dziurach. Z wymiana większej filozofii nie ma,na kanale napewno sobie poradzisz .
stiwi50 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Guma lekko jest spękana, przerwana choć prawie jej nie widać na poduszce. Zobacz ofertę: PODUSZKA SKRZYNI BIEGÓW AUDI A4 B6 B7 LEMFORDER http://allegro.pl/showItem2.php?item=5164034905ta poduszka bedzie dobra dla moje b7 1.9 tdi ? ZAMYKAM TEMAT PODUSZKE DOKRECIŁEM I WSZYSTKO GRA . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez stiwi50
Rekomendowane odpowiedzi