Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

webasto i pompa paliwowa benzyna quattro AMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem, sprawa wygląda tak mam pompę paliwową o nr 8E0 906 087P ( 228 228 008 002 ) VDO dwa wężyki i zasilanie, jak szukam w sieci to pokazuje mi że to jest do auta z ogrzewaniem postojowym ale ja takiego nie mam albo nie wiem czy mam jak sprawdzić? Mam do wymiany pompę. Ta co jest u mnie z tym oznaczeniem ciężko dostać, a cena to ponad 1tys zl, Inna bez tego dodatkowego wężyka kosztuje 700zl a jej oznaczenie 228 228 008 001 i jest do auta bez ogrzewania postojowego. Gdy odpiąłem ten wężyk pokapało z niego paliwo kilka kropel, może ktoś wie o co chodzi,

wersja Quattro jak by to coś miało pomóc.

Opublikowano

ten wężyk możesz sobie dorobić do webasto, on poprostu wchodzi w bak a sama pompka znajduje sie przed tylnim kołem

Opublikowano
  • Autor

ten wężyk możesz sobie dorobić do webasto, on poprostu wchodzi w bak a sama pompka znajduje sie przed tylnim kołem

no tak ale gdzie sprawdzić czy jest instalacja od tego ogrzewania czy ta rurka idzie do pewnego miejsca i jest zaślepiona bo do filtra paliwa mam dwa wejścia i dwa wyjścia

Opublikowano

Witam, ja mam Webasto i powiem tak.Nie ma znaczenia czy masz Webasto czy nie. Ponieważ wymieniasz sam wkład a kosz zostawiasz stary.

A jeśli chodzi o różnicę to w wersji z Webasto masz dodatkowy otwór w koszu którym poprowadzony jest wężyk do ogrzewania postojowego a one ma swoją pompę paliwa). Wkłady do pompy są takie same.