siwolos 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 witam mam mały problem nie dawno mialem dziurawy wężyk od wspomagania i dałem do mechanika wymienił mi wezyk i juz nie cieknie ale teraz lekko hałasuje powiedzail ze to powinno sie wyjezdzic heh cos mu nie wierze bo trwa to juz tydzien prosze o jakies wskazówki moze trzeba jakos odpowietrzyc układ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu Police 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Dał ci nowy wąż czy naprawiał stary?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwolos 0 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 dał nowy ale jest jakis inny. znaczy inaczej wyglada niby lepszy twierdził mocniejszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu Police 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 wygląd węża jest mało ważny bo parametry pracy napewno sa takie same tylko chodzi o to, że w wężu jest kryza i czy jest w tym samym miejscu co na starym wężu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwolos 0 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 a jak to sprawdzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu Police 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 na wężu jest takie zgrubienie albo zacisnięty kawałek tulejki metalowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskal 4 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 troche czsu moze potrwać równiez samo odpowietrzenie i z tym związany moze byc hałas Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwolos 0 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 na wężu jest takie zgrubienie albo zacisnięty kawałek tulejki metalowej sprawdzilem nie mam nic na wezu a na starym jest lekkie zgrubienie.teraz pytanie czy mozna na tym jezdzic czy nic nie ucierpi [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:43_________________________________________________a jesli przy pompie nic nie słychac to raczej to nie pompa to lekkie buczenie jest słyszalne tylko i wyłącznie w srodku auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radziu Police 0 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Jeżeli nie założył do węża kryzy to pompa i maglownica cierpi, bo dostaje duże uderzenia ciśnienia i nie jest to dobre wiadomo szybciej się zużywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwolos 0 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 dzieki panowie jade do tego mecvhanika narobic hałasu troche wiekszego niz moje wspomaganie pozdrawiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
siba1991 1 Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Panowie macie jakiś kontakt do Radziu Police ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts