Gamling Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Czy jest na forum ktos kto zrobil w tym silniku cos wiecej chipa? Pytam bo chcialbym sie nieco dowiedziec, chodzi mi od pewnego czasu po glowie pewna koncepcja
variocustoms Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Szukaj Rogalottiego, to mistrzu w optymalizacji paździochów, ja u niego robiłem BRE i jestem super zadowolony.
Gamling Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Wiem, ale szukam bardziej wlasciciela
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 FMIC + wydech 3" + program i powinno byc podobno 300-320PS.
Rogalotti Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Potencjał ogromny, pewnie myślisz o swapie wiec będziesz miał: loozny wydech, duży IC to także możesz mieć do tego np. większe niż seryjne wtryski. Pozdrawiam.
Gamling Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 O swapie nie, po pierwsze do oski nie ma sensu IMO, po drugie za bardzo juz zmotalem swoj zeby to sie oplacalo. Raczej mysle zeby kupic B7
Djcosmo Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Cześć. Ja mam audi a4 3.0 TDI avant quattro s-line, B7 BKN po chipie z 204kM na 268kM. Jest ogromna różnica. Latam nim po Krakowie więc jak chcesz mogę podskoczyć na stacje koło ronda matecznego to Cie przewiozę. W sumie to właśnie sprzedaje to auto na allegro..zobacz nick "wyndkorz"
Cuber Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Czy jest na forum ktos kto zrobil w tym silniku cos wiecej chipa? Pytam bo chcialbym sie nieco dowiedziec, chodzi mi od pewnego czasu po glowie pewna koncepcja Gamling , jak czytasz forum ? Przyjedź na spota to zobaczysz jak jeździ 3,0 TDI po chipsie , fakt jeszcze nie tak jak powinno ale cos nie coś jedzie :gwizdanie:
Gamling Opublikowano 26 Października 2008 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Cuberku, wiem ze masz taka zabawke ale chodzi mi po glowie cos wiecej niz sam chip Ale to jeszcze droga daleka, najpierw musze byc pewien ze mi sie chce w to bawic a potem jeszcze sprzedac swojego.
Rekomendowane odpowiedzi