cerui Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Hej! Właśnie zamontowałem Concert 3. Mam zamiar nagrać płytę z mp3. Jak ma wyglądać struktura folderów? Mam wszystkie mptrójki nagrać bezpośrednio na CD czy moge porobić foldery i je dowolnie nazwać? Czy jest dostępna instrukcja w pdf do ściągnięcia?
dybson Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 nagraj z folderami i bez i przetestuj bo sam chętnie się dowiem
mlodziak22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Możesz wrzucić sobie np do 5 folderów i zmieniać
ParasoleK Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Odkopuję temat gdyż nie chcę zakładać identycznego i zaśmiecać.Czytałem inne tematy ale tak konkretnie się nie dowiedziałęm.Posiadam concert 3.Nagrałem sobie dziś płytkę z muzyką w programie Nero.Pierwsza opcja z góry Cd-Rom(Udf). Wrzuciłem 4 foldery z piosenkami.Wrzucam do napędu i wyskakuje error.Oryginalne płyty czyta bez problemu , bo mam kilka w samochodzie.Co zrobiłem źle?Inną opcję wybrać podczas nagrywania?może ISO?A może nie wrzucać folderami tylko bezpośrednio na nośnik ?pozdrawiam
mlodziak22 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Nagraj w nero express w taki sposób i musi działać. Dane i CD z danymi ,później przeciągasz foldery i nagrywasz na 10x. Sam tak od zawsze nagrywam i muza gra Foldery nie mają nic do error , ewentualnie zmień płytkę na próbę. Edytowane 24 Lipca 2015 przez mlodziak22
Krumak Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Odkopuję temat gdyż nie chcę zakładać identycznego i zaśmiecać.Czytałem inne tematy ale tak konkretnie się nie dowiedziałęm.Posiadam concert 3.Nagrałem sobie dziś płytkę z muzyką w programie Nero.Pierwsza opcja z góry Cd-Rom(Udf). Wrzuciłem 4 foldery z piosenkami.Wrzucam do napędu i wyskakuje error.Oryginalne płyty czyta bez problemu , bo mam kilka w samochodzie.Co zrobiłem źle?Inną opcję wybrać podczas nagrywania?może ISO?A może nie wrzucać folderami tylko bezpośrednio na nośnik ?pozdrawiam A po jaką cholerę wybierasz UDF?? Wybierz ISO i powinno zadziałać.
ParasoleK Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Wybrałem pierwszą opcję z góry którą właśnie jest UDF.Zawsze nagrywałem do starego samochodu przy użyciu tej opcji i wszystko śmigało dlatego więc :-) zaraz wypalę płytkę jako iso i zobaczymy Ok.Wszystko w porządku Hula aż miło Dzięki za pomoc!! Edytowane 24 Lipca 2015 przez ParasoleK
Rekomendowane odpowiedzi