Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Czy to możliwe ? 170 tyś i wybita przekładnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec minelo trochę czasu dxwiek i jego częstotliwosc nasilila sie bardzo... Jadac po kostce brukowej było słychac częste obijanie sie metalu o metal a przejezdzajac przez tory bylo ono jeszcze mocniejsze tak jakby zaraz mialo się coś zlamac pod kiera... Zacząlem, od najtanszej rzeczy i w sumie od tego co mi tu podpowiedzieliscie. Wymienilem lewy drązek kierowniczy (firma drw pan w sklepie powiedzial ze jest to dobra firma brak reklamacji itp) Po wymontowaniu starego drażka okazalo się ze byl wyrobiony na jablku w jednym miejscu, obkr ecająć go w 1 miejscu byl sztywny a w 2 latal jak zyd po pustym sklepie. Skutki:stukanie na kocich łbach zniklo cisza :D na torach cisza :D ale dzisiaj wracajac z tyry wychwycilem znowu stuki ale innego rodzaju dźwięk taki gluchszy, pojawiaja się na wiekszych dziurach i sąone pojedyncze , i nie dochodzi gdzies spod kiery tak jak wtedy... Od wymiany minął z tydzien chyba jeszcze mi szlag tego nowego drazka nie trfia? Zastanawiam się czy nie wymienic jeszcze tego drążka z prawej strony skoro z lewej sie juz wybil, co sadzicie?

Czy jak zlikwidowalem luz na drązku moglo to poskutjkowac ze gdzie indziej teraz zrobił sie luz?

N ie wiem wydaje mi sie ze zaczyna bardziej juz stukac czy to mozliwe ze cos jest nie teges i przez ta drazek wybija??? a moze to calkiem co innego teraz Po wymianie bylo spoko zjeździlem specjalnie wszystkie polne w okolicy a teraz zaczyna stukac