pawelsowa Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem z moja a4 b5 1.8. chodzi mi glownie o to,ze przy cieplym silniku w trasie zaczyna szarpac przy obrotach 3400-3600. jasniej....jadac 110-130km/h zaczyna szarpac jak by nie dostawala w tym przedziale obrotow paliwa i miala za chwile zgasnac...po dodaniu gazu i wejsciu na wyzsze obroty problem znika.co moze byc przyczyna?
rhinbac Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pod kompa podpinaj i spr jakie bledy, utrzymuje po rozgrzaniu 90* ? Masz tylko benzyne ?
pawelsowa Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 to czysta benzyna.ja przez jakis czas jade powyrzej140km/h to temp spada i po chwili rosnie....
dam-in Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Termostat do sprawdzenia. Ewentualnie dalej czujnik temperarury cieczy.
rhinbac Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 sprawdz jeszcze błedy bo tak to mozna wrozyc, termostat pewnie bedzie do wymiany jak przy wikeszysz predokoscicach spada temp.
pawelsowa Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 a teraz kolejny problem....jak zatankuje ja prawie do pelna to po jakims odcinku trasy cieknie mi benzyna z jakiegos oddzielnego przewodu pod drzwiami pasazera.
rhinbac Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Byc moze problem z odpowietrzaniem zbiornika nie ma duzego cisnienia jak odkrecasz korek od PB nie syczy nic ?
marcinch001 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak temperatura wzrasta i opada to na pewno termostat do wymiany ,własnie te szarpanie moze być tym spowodowane najpierw wymień termostat . Jak masz możliwość to podłącz pod kompa i zczytaj błędy .
Rekomendowane odpowiedzi