Bartek85 Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 witam. co powiecie na takie coś? rozwiąże to słynny problem z LEDami w B6? http://moto.allegro.pl/item456107402_warning_canceller_resetory_canbus_problem_z_komp.html
variocustoms Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Można to zrobić dużo taniej kupując rezystory, jest trochę zabawy dlatego chyba nikt tego nie zrobił jeszcze, to jest fajne bo są wtyczki żarówek. Jak nie chcesz się bawić w wpinanie rezystora w instalację to idealne rozwiązanie.
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Poziek to ma zrobione ale przy tylnych lampach. chyba[br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 13:14_________________________________________________i dał 10 zł a nie 90
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja miałem w B6 zwykłe rezystorki 25 Ohm na każdą z żaróweczek. Teraz w B7 robię to samo ale oprócz postojówek okabluję też DLRy. Rezystorki są po 4$/szt
boberek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja miałem w B6 zwykłe rezystorki 25 Ohm na każdą z żaróweczek. teraz ja tak mam i jest git
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ja miałem w B6 zwykłe rezystorki 25 Ohm na każdą z żaróweczek. teraz ja tak mam i jest git No, i nic przy tym nie majdruj bober
fcg Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam Panowie ! Mam taki sam problem, tylko ze w audi A4 B6. Zmienilem lampy na te z LEDami jako postojowe i dziwnym trafem lewa strona dziala normalnie, a prawa strona wlacza sie i po 5-6 sekundach gasnie. Wyprobowalem za wasza rada podlaczenie rezystora 50W 6Ω, ktory wpialem rownolegle pod pin 7 (+do postojowych) i pin 10 (masa od postojowych, migacza i drogowych) O dziwo, Ledy zaczely swiecic, ale zabralo mi migacz i zaginal Czy cos zrobilem zle ? Ma ktos jakis pomysl ? Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam mam identyczny problem z prawą lampą zapala się na chwile i gaśnie (ledy) mam te same lampy ze szwagrem odłączyliśmy lampę i sprawdziliśmy wszystkie kable od wtyczki do lampy i jest ok ba nawet podłączyliśmy odwrotnie żeby sprawdzić to ledy świeciły się na czerwono (fajny efekt:) ) doszliśmy do wniosku że coś musi być z wtyczką co jest w samochodzie (co się podpina lampę) i teraz pytanie jak to najlepiej sprawdzić ?? jak by gdzieś był temat o tym tu na forom to poprosze linka
brunomichal Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ja załozyłem diodki do podswietlania tablicy ponoc nie mialo wywalać błędu na fisie ale wywala co proponujecie.pozdrawiam sorka za pisownie
Rekomendowane odpowiedzi