Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jak ktos ma angels'y sonara i mu parują to zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam angels'y u siebie w autku i jak je zamontowalem i jezdzilem to mi parowaly, zawiedziony bylem starsznie ze lipa jakas.Wpadlem na pomysla znaczy sie znalazlem takie zaslepki dwie wtykniete w gorna czesc lampy byly przyklejone i je zciagnelem i rewelka teraz nic nie paruje i jest spoko.Jezeli macie taz taki problem to zrobcie tak samo.

Do tego widzialem A4 gdzies 2006 rok cabrio fura niezla i tez miala zaparowane lampy przednie i szczeze nie wygladalo to ladnie.

Pozdro. :a4fan:

edit by: zdeniu

przeniesione z Moja A4

Opublikowano

Witam,a na zaparowane lampy tylne jaki sposob macie?

Opublikowano
Witam.Mam angels'y u siebie w autku i jak je zamontowalem i jezdzilem to mi parowaly, zawiedziony bylem starsznie ze lipa jakas.Wpadlem na pomysla (pomysł) znaczy sie znalazlem takie zaslepki dwie wtykniete (wetknięte) w gorna czesc lampy byly przyklejone i je zciagnelem (ściągnąłem)i rewelka teraz nic nie paruje i jest spoko.Jezeli macie taz (też) taki problem to zrobcie tak samo.

Do tego widzialem A4 gdzies 2006 rok cabrio fura niezla i tez miala zaparowane lampy przednie i szczeze nie wygladalo to ladnie.

Pozdro. :a4fan:

edit by: zdeniu

Coś się zdeniu nie popisał z tym editem :P

damos, chyba masz problemy z czytaniem a wyraźnie napisałem że tylko przeniosłem

tak więc nie cwaniakuj bo :bicz:

Część reflektorów faktycznie ma "zaślepki" na otworach wentylacyjnych, ale w-g informacji udzielonych mi przez pracownika ASO (nie Audi :) ) to są kapturki umożliwiające przepływ powietrza a zabezpieczające przed dostaniem się kurzu do śąrodka lampy. Oczywiście - życie weryfikuje wiele pomysłów konstruktorów i znamy niejedno nowe auta, któremu "oczy zachodzą mgłą" :)