Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Najlepsze Wahacze - Anieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o wypełnienie

Opublikowano

Najlepsza ankieta jaka widzialem :D

Opublikowano

Najlepsza ankieta jaka widzialem

bo to nie ankieta tylko anieta

z tych tanich to master sport mi wytrzymał 2 lata (50kkm)

Opublikowano

Było tyle razy że szkoda pisać . Naj są Lemforder.

Opublikowano

Było tyle razy że szkoda pisać . Naj są Lemforder.

Tak zgodzę się. Tylko tak samo jak by każdego pytać jaki jest najlepszy samochód : MERCDES. I każdy by musiał kupić mercedesa bo każde inne auto sie psuje.

Przy tej ilości podróbek na rynku moim zdaniem kupno Lemfordera to głupota. Tym bardziej, że są godne polecenia zamienniki które spokojnie wytrzymują 80 tys km.

Opublikowano

To podaj, bo ja takich nie znam.

Druga rzecz to kupno z dobrego źródła, masz tu na forum parę osób które handlują, więc jest gdzie kupić sprawdzony towar.

Opublikowano

Jak już wcześniej pisałem pracuję w hurtowni motoryzacyjnej i odpowiadam za zamówienia towarów. Chcecie to wierzcie mi lub nie ale Lemforder nie oferuje w zestawach wahaczy. Co jakiś czas duże koncerny robią czyszczenie internetu i myśle, że kiedyś zrobią też pożadek z Lemforderem (jak zrobił to bosch - sondy lambda, phillips - żarówki i wiele wiele innych).

Co do Lemfordera dacie wiarę że wahacze do Doblo mogłem kupić z Lemfordera zanim Lemforder zaczął mieć je w ofercie?

Wracając do tematu wahaczy, nie chce robić nikomu reklamy, przerabialiśmy w firmie okolo 10 dostawców były lepsze i gorsze historie.

Opisałem to w wątku

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/316780-jakie-wahacze-tanie/