danielom Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Mam problem w swojej a6. Powstal wyczuwalny i slyszalny luz na walku kolnierzowym prawej polosi. Po lekkim docisnieciu jej w gore drgania cichna bo generalnie takie dziwne dzwieki wydaje. Slychac to w srodku ale lekkie nacisniecie dzwigni biegow to niweluje, ale mysle ze to dlatego ze zaczyna lekko ciagnac stad luz sie traci. Ma ktos jakis pomysl co trzeba by zrobic zeby ten luz stracic ? Co moglo sie zuzyc ? Dzieki z gory za porade :-) Podejrzewam to łozysko, czy to mozliwe? Nikt nic :-)?Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez danielom
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nic nie zrobisz innego jak demontaz skrzyni, rozbiorka i wymiana łożyska.
danielom Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Myslisz ze to ono jest winne :-)? Pod tym numerem wystepuje tez lozysko kola :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi