jankesik1995 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Siemka dziś spotkał mnie problem mianowicie auto zostawiłem na światłach i ledwo co odpalił po podłaczeniu do prostownika niepełnego naładowania i wmontowania spowrotem moja audi na biegu jałowym jak jej zagazuje tak do 3000 obrotów wskazówka opada a 900 spadnie na 700 obrotów i znów wraca spowrotem. od czego to może być podsuńcie jakieś usterki z góry dzięki
rhinbac Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Odłaczales pewnie akumulator i komputer sie zresetował wiec zrob adaptacje przepustnicy z kluczy i powinno byc dobrze, przekrecasz zaplon bez zadnych klimatronikow i bajerow wlaczonych i czekasz tak minute potem wyjmujesz kluczyk i odpalasz i powinno byc ok.
jacek70 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dla spokoju sprawdź błędy. Może coś wyjdzie?
jankesik1995 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Odłaczales pewnie akumulator i komputer sie zresetował wiec zrob adaptacje przepustnicy z kluczy i powinno byc dobrze, przekrecasz zaplon bez zadnych klimatronikow i bajerow wlaczonych i czekasz tak minute potem wyjmujesz kluczyk i odpalasz i powinno byc ok. zrobiłem tak jak pisałeś przejechałem dziś z 50 km było ok i znów:/ Dla spokoju sprawdź błędy. Może coś wyjdzie? właśnie podłącyłem pod vcds i nic ;/
rhinbac Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak Ci faluje miedzy 700 a 900 to jeszcze tragedi nie ma, posprawdzaj jeszcze szczelnosc dolotu ODMY bo ona lubi padac i podlacz jezcze raz do kompa jak wiecej pojezdzisz
Rekomendowane odpowiedzi