Jump to content
IGNORED

falujące obroty

Recommended Posts

Posted

Siemka dziś spotkał mnie problem mianowicie auto zostawiłem na światłach i ledwo co odpalił po podłaczeniu do prostownika niepełnego naładowania i wmontowania spowrotem moja audi na biegu jałowym jak jej zagazuje tak do 3000 obrotów wskazówka opada a 900 spadnie na 700 obrotów i znów wraca spowrotem. od czego to może być podsuńcie jakieś usterki z góry dzięki

Posted

Odłaczales pewnie akumulator i komputer sie zresetował wiec zrob adaptacje przepustnicy z kluczy i powinno byc dobrze, przekrecasz zaplon bez zadnych klimatronikow i bajerow wlaczonych i czekasz tak minute potem wyjmujesz kluczyk i odpalasz i powinno byc ok.

Posted

Dla spokoju sprawdź błędy. Może coś wyjdzie?

Posted

Odłaczales pewnie akumulator i komputer sie zresetował wiec zrob adaptacje przepustnicy z kluczy i powinno byc dobrze, przekrecasz zaplon bez zadnych klimatronikow i bajerow wlaczonych i czekasz tak minute potem wyjmujesz kluczyk i odpalasz i powinno byc ok.

zrobiłem tak jak pisałeś przejechałem dziś z 50 km było ok i znów:/

Dla spokoju sprawdź błędy. Może coś wyjdzie?

właśnie podłącyłem pod vcds i nic ;/

Posted

Jak Ci faluje miedzy 700 a 900 to jeszcze tragedi nie ma, posprawdzaj jeszcze szczelnosc dolotu ODMY bo ona lubi padac i podlacz jezcze raz do kompa jak wiecej pojezdzisz