grzes1150 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Chce zamontować parktronik w tylnyn zdeżaku ale czy miejsce zaznachone na zdjęciu będzie dobrym miejscem??? Czu tam nie ma jakiejś belki albo innych przeszkód??? Ja mam w czarnym pasie u spodu zdeżaki i czasami piszczy mi już na 10-o cm. krawężnik. A tak chce to zrobić w audi mojego taty: Proszę o podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 odnosnie parktronika juz jest dosc spory temacik wystarczylo poszukac jest tam wszystko opisane, co do twoejgo pytania dokladnie w tym miejscu co pokazales znajduje sie belka, wiec bez wiercenia sie nie obedzie, jak dla mnie beznadziejnie to bedzie wygladac poniewaz czuniki ktore kupisz beda czarne wiec sila rzeczy beda sie dosc wyrozniac co innego jak by autko bylo czarnego koloru, zreszta szkoda niszczyc zderzak. Zrob to tak jak masz u siebie i jak to jest oryginalnie czyli w dokladce zderzaka, przy montazu staraj sie te czuniki ustawic bardziej do gory to ci nie bedzie lapal kraweznikow, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czujniki wpakuj w ta czarna dokladke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 co do montarzu w ta czarna nakladke to duzo mozna na forum poczytac ze zamontowac jest latwo bo nie tzreba wiercic w belce tylko w plastiku, ale ciezko je dobrze ustawic zeby niepiszczaly bez przyczyny a co do montazu wyzej to duzo czujek jest przystosowana do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzięki za rady. Podobno czujniki w otoczeniu metalowym też nie będą dobrze działać więc ta wysokość odpada. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak wymienic czujnik parkowania w B5?? Trzeba odkręcać zderzak czy da rade na kanale to zrobić??? I cos na komputerze też trzeba robić?? Posiadam orginalny parktronik ale mam uszkodzony jeden czujnik , na vagu pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 podłącze sie pod temat, mam parktronik, poprzedni własniciel nie zdążył założyć i biore się za to ja, mam wyprowadzoną jedną kostke, nie wiem co dalej, nie widze zadnego modułu, proszę o pomoc od czego zacząć, ponożej foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi