Nosb 3 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Rozglądam sie za felgami. Kusza po allegro oferty z jakimis chromowanymi felgami nowymi po 1999 zł ... Zapewne są z takiego stopu ze wystarczy kopnąc i sie pokrzywią... Wpadły mi w oko felgi od RS6 . Jesli to oryginalne kola od sportowego autka to powinny dosc lekkie a do tego twarde ? Chodzi o to ze wczesniej miałm BBS RXII a przed nimi Brock'i jakies... Brocki kupiłem prosciutkie pojezdzilem i byly popodkrzywiane ... BBS kupiłem (dwie miały leciutkie bicia ) i zaliczyłem nimi sporo dziur itp i przy zdejmowaniu kół były w identycznym stanie!! Dlatego wole brzydsze felgi a trwalsze Moze jakis info od znających sie na rzeczy na temat twardosci tych kółek ? To taki 5 ramienny wzór Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reggi 5 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Jeśli to faktycznie oryginały to brać .. oryginalne wzory sa naprawdę wytrzymałe Te wszystkie repliki i inne to jedno wielkie dziadostwo .. i po mojemu wywalanie kaski w błoto .. lepiej kupić kobiecie nową sokowirówke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosb 3 Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 No tak kminie,że do RS6 nie włożyli w audi kółek z przetopionej folii aluminiowej albo puszek Gdzies mi sie obiło ze ori felgi z RS to alu z domieszka tytanu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dibo 1 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Jeżeli są to ori to napewno są wytrzymałe a i ich jakość jest na wysokim poziomie Tylko upewnij się że to są ori a nie jakaś plastelina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosb 3 Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 Jutro mam miec ich nr fabryczy czesci i zobaczymy z czego są Ale juz wiem ze ori Audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts