arturo_freestyler Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 chociaz do wiosny duzo czasu bede potrzebował takie własnie oponki fundusze do przeznaczenia to 1500-2000zł na kpl 4szt w tej cenie sa np nankangi ns2 ok 400zł sztuka kumho ECSTA SPT KU31 ok 500zł szt i falken fk452 ok 500zł szt jezdzil ktos na takich nankangach jak to sie spisusuje? moze cos innego polecicie?
boberek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 mam nangagi w drugim aucie ogólnie fajna opona ale wydaje mi sie ze przy profilu 35 moze byc za miękka na rantach
Iverson Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 skontaktuj się z kolegą Wojtusania- coś fajnego Ci poleci w tym przedziale cenowym.
Dibo Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Ja bym na Twoim miejscu poszukał jakiś Dunlopek albo Toyo T1-R.
arturo_freestyler Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Ja bym na Twoim miejscu poszukał jakiś Dunlopek albo Toyo T1-R. toyo 637zł szt dunlop ok 730zł szt troszku za drogie
boberek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 drogie to one sa w sklepach
Dibo Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Kilku kolegów na forum handluje oponami. Mają dobre ceny, także poszukaj a pewnie kupisz taniej
Tobi_one Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 falken fk452 - bardzo dobre opony polecam
zdeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 co do nangkang to sam na takich dokladnie latam 235/35R19 i nie mam nic im do zarzucenia napewno nie równają się one renomowanym firmom ale nie testuje ich w tak ekstremalnych warunkach ani nie latam na torach czy wyścigach (a w głównej mierze za to płaci się) po prostu codzienna jazda miasto droga i jestem zadowolony co do cen to zajrzyj na ceneo.pl kilka razy dokonywałem zakupu opon ja i znajomi nigdzie taniej nie znajdziesz a dostawa praktycznie z dnia na dzień a i wysyłka w cenie
arturo_freestyler Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 co do nangkang to sam na takich dokladnie latam 235/35R19 i nie mam nic im do zarzucenia napewno nie równają się one renomowanym firmom ale nie testuje ich w tak ekstremalnych warunkach ani nie latam na torach czy wyścigach (a w głównej mierze za to płaci się) po prostu codzienna jazda miasto droga i jestem zadowolony co do cen to zajrzyj na ceneo.pl kilka razy dokonywałem zakupu opon ja i znajomi nigdzie taniej nie znajdziesz a dostawa praktycznie z dnia na dzień a i wysyłka w cenie a jakie masz et felg? klepałes ranty?
zdeniu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 ET48 mam założone 8mm dystanse bo inaczej obcierałoby o zwrotnice a swoją drogą ranty na błotnikach zaklepane
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 kolego ja mam Dunlop Sport 9000 245/35/19 i jestem zadowolony chociaż nie wiem ile one kosztują ale wiem jedno... na oponach nie ma co oszczędzać :gwizdanie: i nie ważne że nie jeździsz jak rajdowiec bo opona moze Ci strzelić przy spokojnej autostradowej jeździ np 140km/h zaraz ktoś powie że każda opona może strzelić , tak może ... ale napewno szybciej strzeli w jakimś wynalazku niz w markowym produkcie jeśli miałbym koła np 195/60/16 to może bym się i skusił ale wiesz że od 19 musisz wymagać lepszych parametrów bo taka opona dostaje więcej po du.pie na codzień
Dibo Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Trzeniu ma rację, szkoda oszczędzać na oponkach. Poszukaj czegoś sprawdzonego. Napewno znajdziesz gdzieś w promocji w pieniądzach jakie chcesz wydać.
zdeniu Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ale napewno szybciej strzeli w jakimś wynalazku niz w markowym produkcie a czym podparta jest ta Twoja pewność, jestem pewien że niczym tylko Twoim widzimisie masz jakieś analizy, statystyki które częściej strzelają jeśli miałbym koła np 195/60/16 to może bym się i skusił ale wiesz że od 19 musisz wymagać lepszych parametrów bo taka opona dostaje więcej po du.pie na codzień owszem ten rozmiar kół wymaga czegoś lepszego tylko że za teoretycznie dobre a nawet bardzo dobre opony trzeba wydać 5-6tyś zł gdzie za te niby nie dobre wydaje 2tyś zł a tak szczerze mówiąc najwięcej płaci się za nazwę, renomę a co do jakości to są naprawdę nie wielkie różnice tak gwoli już dyskusji miałem wcześniej Micheliny Pilot Sport i napewno nigdy więcej takich nie kupię koszt nowych 4500zł a za tą cene oferowały sporo hałasu w aucie i na mokrej nawierzchni bardzo dobrze się ślizgały PS. nie opieram się na badaniach/testach wykonywanych na zlecenia producentów tylko na własnych doświadczeniach jak i praktyce z racji branży w jakiej działam
arturo_freestyler Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 ET48 mam założone 8mm dystanse bo inaczej obcierałoby o zwrotnice a swoją drogą ranty na błotnikach zaklepane et 35 czy et 45 bedzie lepsze - najlepiej zeby bez dystansu były a jak to obliczyc najlepeij przy 8 i 8,5 cala /19 jaki były idealny rozmiar?
bogi Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 "a jak to obliczyc najlepeij przy 8 i 8,5 cala /19" pomoc moge jedynie praktyka ja mam 8,5 x 19, offset 35 mm 235/35/19. Pasuja idealnie. Bez dystansu. Polecam
Rekomendowane odpowiedzi