Looker Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam. Pacjent to poczciwy AFV po sofcie. Objawy to sporadyczne braki mocy a ostatnio notlauf bez "check-a". Ponadto - hamulce odczuwalnie osłabły... Co tu widzicie ? https://plus.google.com/photos/112504244925036705397/albums/6074566387942523217?authkey=CKDr69_J77mehQE Podpowie ktoś coś w temacie ?
Homiczek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 słabe hamulce - braki podciśnienia - może gdzieś ucieka - np na kroćcu pompy wężykach czy zaworkach n75 i egr. podciśnienia do sprawdzenia. powyższe usterki powinny raczej obniżać moc, a not laufy sugerują raczej zabrudzenie sterowania turbo. najpierw sprawdź podciśnienia, bo to może wpływać na drugie
lukaszooo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 wstaw te logi na vagloga bo sa poprsotu nie czytelne, po mojemu problem podcisnienia, awaryjny moze byc w dwie strony czyli przeładowanie i w konsekwencji awaryjny lub brak doładowania i tez awaryjny, kiedyś był na ten temat wątek ale nie moge go znaleść.
nastek79 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie pomóżcie, co widać w tych logach? Dotyczą one mojego auta a Looker pomógł mi je zrobić. Autko jakby mniej żwawe się zrobiło a przede wszystkim hamulce są bardzo tępe Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi