czarek1197 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam na forum co prawda moją zajawką jest offroad któremu poświecam wszystko, niemniej jednak chciałbym przedstawić swoje autko to jazdy na co dzień jakim jest A4 B6 z kultowym silnikiem 1.9 TDI z 2001 roku. A wiec chciałbym przedstawić w skrócie historię Audi Auto przyjechało do mnie z austrii w 2012 r z przebiegiem 220 tyś km i prezentowało się tak: Ogolnie przepraszam za małą ilość zdjęć, ale niespodziewałem się ze kiedyś zawitam na forum, a na głowie wtedy były formalności, serwis(rozrząd,olej itp).Auto było dosyć dziwnie wyposażone bo seryjnie miało: -Naleśniki skórzane niegrzane -Xenon -Pakiet oświetlenie Dodatkowo poprzedni właściciel przyciemnił szyby i dodał lotkę s-line za to brakowało tempomatu i komputera Najważniejsze modyfikacje: -Pełny Fiz i tempomat: -Zawias s-line oraz felga 17': -Jednak ostatecznie wpadła felga 18' z A6 C6: -Zawsze marzyłem o podwójnym wydechu, więc wpadł z 1.8T + końcówki Buzzer zz90(nie ma na zdjęciu): -Korzystając z okazji że hamulce nadawały się na śmietnik, wpadł komplecik przód+tył z 3.0 TDI: -Czteroramienna kierownica była brzydka , tak więc wpadła z B7: -Z racji że nie lubie pełnej skóry a do tego że fotele były zużyte, a regeneracja nigdy idealnie nie wychodzi, wpadły fotele sporty z C6, pełna elektryka z podgrzewaniem : -Stary wzmacniacz audio padł więc głupio by nie było zamontować wzmacniacz Bose: Z inne mniej znaczące modyfikacje to: -dekory alu -przełącznik świateł w stanie idealnym -szufladki w chromie -concert z chromowanymi gałkami i złączem AUX -pozbycie się podłokietnika + wymiana tunelu na taki bez otworu na niego tak tak dobrze przeczytaliście, wiem że to dziwny mod i raczej tu na forum robicie na odwrót, ale osobiście bardzo mi on przeszkadzał Plany: dużo ich nie ma ale: -zmiana climatronica na taki z grzanymi fotelami -gałka zmiany biegów -głośniki Bose -nakładki RS4 -lusterko fotochrom Dziękuje za przeczytanie moich wypocin i mile widziane jakieś sugestie Ogólnie wiem że modów mogło by być jeszcze więcej ale są inne priorytety : Jak tylko będzie okazja wrzucę wiecej foto PS. Dziekuje koledze siemian za pomoc w modyfikacjach Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez czarek1197
arrobb Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Spoko wozidło. Pozdrowienia Czarku ??
Rekomendowane odpowiedzi