imp Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Panowie pogubiłem sie w tych waszych opisach zawieszeń. Poszukuje rozwiązania do obniżenia - max 60 mm mojego auta. Jest to oryginalny S-LINE + 2.0TDI BRD, naped ośka. Myślę o zestawie sprężyn. Cos sprawdzonego do takiego zestawienia ? Auto obecie na 19" felgach. Edytowane 5 Maja 2015 przez imp
tomaszstn Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 To nie lepiej gwint? Przy takim obniżeniu chyba lepiej jednak w taki zawias pójść
imp Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 To nie lepiej gwint? Przy takim obniżeniu chyba lepiej jednak w taki zawias pójść Springi do - 30 max, nie wiem czy inwestować, aż w gwint. Dobre springi kupię do 1000 pln pewnie.
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 No to się zdecyduj czy chcesz -60 czy -30. Może H&R -40mm, dobre i przynajmniej zobaczysz cokolwiek że się obniży.
imp Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 No to się zdecyduj czy chcesz -60 czy -30. Może H&R -40mm, dobre i przynajmniej zobaczysz cokolwiek że się obniży. No to się decyduje na H&R -40 , dzieki za pomoc wogóle, w golfach było prościej nie jakieś tam 1BV etc.. ... teraz w stosunku do serii ile mam coś około - 15 ? Macie moze zdjęcie jak to wygląda przy - 40 ? Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi