Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Znikajacy stan licznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatm, mam male zapytanie, czy ktos z was spotkal sie z znikajacym stanem licznika, chodzi o ten krotki np. do mierzenia km na zbiorniku. Otorz popolowie zbiornika licznik mi sie resetuje juz dwa razy tak mi sie przytrafilo. :no: to mnie niepokoji prosze o podpowiedz pozdrawiam :hi:

Opublikowano

hmmm tak dzieje sie przy wypieciu zasilania - odpieciu z klem akumulatora, ale zeby samo tak sie dzialo to pierwsze sluysze. Tak jak by resetowalo ustawienia bo nie dochodzi prad, a zegar w ten czas tez staje mozwe zauwazyles??

Opublikowano
  • Autor

hmmm tak dzieje sie przy wypieciu zasilania - odpieciu z klem akumulatora, ale zeby samo tak sie dzialo to pierwsze sluysze. Tak jak by resetowalo ustawienia bo nie dochodzi prad, a zegar w ten czas tez staje mozwe zauwazyles??

akumulator ok laczy wszystko dobrze jedynie mi na mysl przychodzi stacyjka

Opublikowano

W jakim momencie się to dzieje?? Może podczas rozruchu ??

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

mam bardzo podobny problem, nie dawno kupiłem auto a wczoraj zauważyłem że wskazania z "komputera 1" resetują się automatycznie po kilku godzinnym postoju auta. Jeżeli zgaszę silnik i odpalę po chwili to jest ok.

Czy jest jakaś opcja która definiuje automatyczny reset? "komputer 2" pamięta wartości prawidłowo.

Gdzie szukać przyczyny? czy może mieć to związek z ewentualnym, nie profesjonalnym kręceniem licznika w przeszłości?

Pozdrawiam.

odp:

Przeczytałem uważnie instrukcje obsługi, komputer 1 resetuje sie automatycznie po 2 godzinach postoju,

Pozdr.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

No i jak tam - udało się coś komuś w tym temacie zdziałać? Mam podobnie - resetuje mi się licznik przebiegu dziennego przy zapłonie silnika. Wcześniej czegoś takiego nie miałem.. Help

• 2 miesiące temu...