Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Ubytek płynu od wspomagania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wczorajszych zabawach na parkingu ubylo troche plynu w zbiorniczku, buczenie.kierownica ciezko chodzila(parkowac masakra)dzis rano chrupotanie ale tylko chwilowe.dolalem dzis plynu (3-setki)wzsysko ustalo,zobaczymy co bedzie rano .Mysle ,ze krecenie baczkow trzeba odstawic na bok :kwasny: .. dzis rano wszystko ok :)

Opublikowano

Jak w komoże silnika nie znajdziesz wycieków to obadaj za kołem tam gdzie drążki wychodzą z magla. :naughty: Zgnieć ręką gume z jednej a potem z drógiej strony - jak z pod gumy polecą krople płynu to przykro ale magiel do regeneracji albo czas na nówke :kwasny:

• 5 lat później...
Opublikowano

Ubywa mi około 50gr płynu z układu wspomagania przez okres 3miesięcy. Oglądałem weże w komorze silnika oraz drążki za kołami nic nie znalazłem. Możecie pomóc gdzie może ciec?

Opublikowano

Moze zdejm oslony maglownicy i zobacz moze tam sie sączy.

Opublikowano

Kolega grzes ma racje. W audi vw maglownice czesto leją bo rdzewieje listwa. Najlepiej to zdejm obejmy z magla i zobaczysz co jest

Opublikowano

u mnie ostatnio pierwszy raz zauwazy;em ze mam minimum plynu i kierownica troche ciezej chodzi podpowiedzcie gdzie mam patrzec na jakies wycieki bo nie znam sie na tym i tego nie przerabialem jeszcze w swoim aucie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tez mialem problem z maglownica i kupilem od B7 3.0 tdi i chodzi mi teraz ciezko,plyn jest , jak dodam gazu to dalej nic , co to moze byc ? moze byc ze pompa od 1.9 tdi nie daje rady ?