kylson Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam, chcę założyć na tył amortyzatory Weiteca, zwykłe, niegwintowane z regulacją na talerzykach. Problem w tym, że nie mam na dole tej tulejki, którą zaznaczyłem na obrazku. Co z tym zrobić, czy da sie jakoś przełożyć tę tulejkę do nowego amortyzatora?
kylson Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ze starego powinna pasować. Ale można tę tulejkę wykręcić czy jest ona wprasowana na stałe w amortyzator?
tomaszstn Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tam jest ucho amorka, w środku guma z otworem a w niej tulejka, w razie czego nawet z gumą powinno wyjść.
fifek-1985 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeszcze jedna rzecz: w poduszce górnej będziesz miał grubsze śruby niż orginalne, niby szczegół ale bez nich niezamontujesz
kylson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeszcze jedna rzecz: w poduszce górnej będziesz miał grubsze śruby niż orginalne, niby szczegół ale bez nich niezamontujesz Górę już mam ogarniętą, potrzebne jest poliftowe mocowanie górne, bo to jest poliftowy amortyzator i na przedliftowym mocowaniu nie da rady go zamontować
Rekomendowane odpowiedzi