PiotrasPoznań Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam panowie, szybka sprawa, audi nie przeszło mi wczoraj przeglądu ze względu na angielską prawą lampe. Pytanie teraz, musze kupic i wymienić na europejską czy jestem gdzieś w stanie zmienić światłocień? padania tej prawej lampy? Może ktoś pomoże? Ktoś gdzieś w Poznaniu kogoś kojarzy? Do kogo uderzyć z czymś takim? Pozdrawiam
xBladex Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 A zmieniłeś położenie odblysnika/soczewki w środku lampy?
Joziek79 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dokładnie, powinna być regulowana przesłona w niej.
xBladex Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja mam dwie angole i przegląd bez żadnych problemów przechodzi. Nawet jak byłem ustawić lampy po założeniu to gość ani słowa powiedział
PiotrasPoznań Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nic nie zmieniałem, auto od 5 lat w kraju generalnie co rok przechodziło przegląd bez problemu.. Gdzie dokładnie ta przesłona? Wyłapię okiem jak ją wyreguluję gdzieś np na murze/drodze czy lepiej przed przeglądem gdzieś podjechać sprawdzić na maszynie?
Joziek79 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 http://www.a4club.pl/index.php?topic=7881.20 Tu jest o tym trochę. Wystarczy na ścianie, jak będzie lipa trochę na przeglądzie to diagnosta wyreguluje.
PiotrasPoznań Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 ta przesłona chodzi góra/dół. Jak powinno to być ustawione poprawnie dla prawej lampy a jak dla lewej w przypadku gdy prawa jest z anglika?
Joziek79 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie kojarzę, a jak miałeś? Najlepiej pod ściane podjedz, zapal drugą możesz zasłonić, prawa strona światła ma być wyżej ...doswietla pobocze..
Rekomendowane odpowiedzi